Asus K55VD-SX438D un laptop pentru jocuri

asus,k55vd,sx438d,laptop,pentru jocuri,laptop pentru jocuri

Asus K55VD-SX438D

Stiti care este visul oricarui gamer ?

Sa detina un laptop pentru jocuri ieftin, dar foarte performant cu o placa video mult peste medie.

Acest vis nu este o irealitate. In general un laptop pentru un gamer sare cu mult peste 4.000 de RON, dar cei de la ASUS au reusit sa scoata un astfel de produs.

Vrei un laptop pentru jocuri ?

Asus K55VD-SX438D este un laptop foarte bine construit si destul de dotat. Este inzestrat cu un procesor Intel i7 la 2400 MHz cu un cache de 6 MB, 4 GB RAM (va recomandam sa puneti 8 GB RAM pentru senzatii extreme) DDR 3, placa video NVIDIA GeForce 610M cu suport pentru DirectX 11 la un pret mai mult decat prietenos (vezi aici detalii despre pret si promotii) adica este un laptop pentru jocuri cu performante destul de ridicate.

Asus K55VD-SX438D are un HDD de 750 GB la 5400 rpm, placa de retea 10/100/1000 si Wireless N si o greutate de 2,52 kg.

Nota obtinuta in Windows Experience Index este de 7,6. Trebuie sa recunoastem ca e destul de bine.

Despre bateria acestui laptop performant nu avem decat cuvinte de lauda.

Daca discutam de utilitatea acestui laptop, trebuie sa stiti ca este perfect pentru grafica, programare, office, proiectare si nu in ultimul rand GAMING, adica este un laptop bun pentru jocuri.

Drivere pentru acest laptop gasiti pe pagina de suport a celor de la Asus (vezi pagina de suport).

Daca totusi caracteristicile sale nu reusesc sa se ridice la standardele dumneavoastra de gaming, puteti sa incercati un Toshiba X70-A-11L (vezi detalii aici) special conceput pentru asa ceva, dar pretul platit va fi pe masura.

Pe scurt este un laptop mediu spre performant la un pret mai mult decat rezonabil ce poate fi gasit la eMAG unde puteti sa-i adaugati si o extragarantie, iar daca nu va place il puteti returna in 30 de zile.

Cu siguranta nu este cel mai tare laptop de pe piata, dar tinanc cont de raportul calitate/pret, il vom nota cu 8 pe o scara de la 1 la 10, dar in curand vom prezenta si un laptop special pentru iubitorii de jocuri. Sa va tineti tare si de buzunare.

Daca totusi sunteti in cautarea unui alt laptop pentru jocuri nu va grabiti sa cumparati repede. Atunci cand sunteti decisi sa cumparati un laptop pentru jocuri va recomandam sa fiti destul de atenti si la capitolul garantie. Recomandam extinderea garantiei atunci cand cumparati online.

Articole recente:

Articole similare:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *