Placi de indreptat parul pentru acasa

indreptarea parului,par drept,indreptarea paruluiPLACI DE INDREPTAT PARUL

INDREPTAREA PARULUI

PLACA DE INDREPTAT PARUL

De-a lungul timpului am observat ca femeile care au parul drept isi doresc un par cret sau carliontat, iar femeile care au un par cret sau ondulat superb isi doresc sa aiba un par drept.

Este adevarat ?

Cu siguranta nu ne puteti contrazice. Daca aveti un par ondulat si doriti sa aveti un par drept, atunci cu siguranta veti apela la o placa pentru indreptarea parului.

Exista mai multe tipuri de placi pentru indreptarea parului si anume placi de indreptat parul umed si placi pentru indreptarea parului uscat.

Vezi aici placi de indreptat parul umed (nu recomandam) si placi de indreptat parul uscat pe care le recomandam. Preturile sunt pentru toate buzunarele.

Daca aveti un par ondulat si doriti sa il indreptati cu o placa de indreptat parul, atunci va trebui sa stiti cate ceva despre indreptarea parului.

Indreptarea parului este recomandata ocazional, deci nu faceti abuz, deoarece expunerea parului la temperaturi inalte destul de frecvent duce la deteriorarea firelor de par.

Pentru cumparaturi online cu transport gratuit recomandam eMAG.ro

Nu va recomandam sa utilizati placa de intins parul in aceeasi zi in care v-ati spalat pe cap. De preferat sa va indreptati parul a doua zi dupa spalare, deoarece firele de par se vor electriza mai putin.

Atunci cand va indreptati parul cu placa trebuie sa tineti cont de faptul ca suvitele de par nu trebuie sa fie prea groase si nu trebuie expuse mai mult decat recomandarea producatorului placii de indreptat parul.

Acest interval de timp difera in functie de tipul placii de indreptat parul: din ceramica sau din metal.

Click AICI pentru placi de indreptat parul recomandate

Articole recente:

Articole similare:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *