Ce laptop este mai bun pentru mine ?

Atunci cand dorim sa ne schimbam laptopul sau calculatorul de acasa de fiecare data ne intrebam care este cel mai bun laptop pentru noi.

Tu stii cum sa iti alegi un laptop ?

In primul rand trebuie sa ne gandim care va fi activitatea pe care o vom desfasura pe laptop.

Daca vrem sa-l folosim doar acasa ca sa stam de vorba cu prietenii pe Facebook, pe Yahoo Messenger sau pe Skype atunci nu ne vom axa pe un laptop prea scump decat daca dorim sa facem o aroganta.

Pentru cei care folosesc laptopul acasa doar pentru a citi un document, pentru a accesa retele de socializare si pentru vizualizarea stirilor pe internet recomandarea noastra ar fi foarte bune laptopuri marca ASUS sau laptopuri marca Lenovo.

Ca si o configuratie orientativa va propunem un procesor minim Dual Core la 2,4 Ghz, cu o memorie RAM de 4 Gb si un Hard Disk de 320 sau 500 Gb la 5400 de rotatii pe minut.

PUBLICITATECele mai tari promotii le gasiti la noi !!!
Daca doriti sa faceti ceva mai avansat cu un laptop decat sa tineti legatura cu prietenii de pe retelele de socializare atunci veti avea nevoie de un calculator mai puternic, iar daca folositi si programe de grafica atunci situatia se schimba radical.

Un laptop mediu pe care il propunem ar fi un HP performant dotat cu un procesor Intel i5, mai exact un HP Pavilion G6-1205SQ cu procesor Intel® CoreTM i5-2430M 2.40GHz, 4GB, 500GB, AMD Radeon HD 6470M 1GB.

Cu HP Pavilion G6-1205SQ puteti sa tineti legatura cu prietenii vostri de pe Facebook, Google +, Skype sau Yahoo Messenger, puteti sa lucrati documente foarte complexe, sa instalati programe de ultima generatie gen Microsoft Office 2010, Visual Studio 2010 Professional, Corel Draw sau Adobe Pshotoshop gratie si placii video dedicate de la ATI cu care acest laptop este dotat.

Este echilibrul perfect intre design, performanta, mobilitate si productivitate. Procesorul Intel® Core i5 din generatia noua si placa grafica distincta ii dau performanta completa de PC si un flux de lucru eficientizat, cu toate caracteristicile pentru retele sociale si multimedia pe care le doriti.

Pentru preturi si mai multe modele puteti sa vizitati pagina partenerului nostru EMAG

Articole recente:

Articole similare:

2 comments for “Ce laptop este mai bun pentru mine ?

 1. Marian
  26/06/2012 at 14:03

  cred ca este un ghid bun despre cum sa iti alegi un laptop

  imi place ca este destuld e generic si lasa si omul sa se gandeasca cam ce i-ar trebui.

  sunt multi care isi iau laptopuri scumpe si doar stau pe net sau joaca jocuri in flash, ceea ce e o cheltuiala de aiurea sau un efort ridicat din partea parintilor ara o justificare anume

 2. Andreea
  08/08/2012 at 16:21

  cel mai bun laptop pentru mine este tableta samsung care am primit-o cadou de la tatutzu meu iubit si drag

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *