Recomandare Hard Disk pentru laptop

hdd,hdd, western digital,hdd laptop,hard disk laptop,hard disk notebook,hard disk western digital,western digitalHDD PENTRU NOTEBOOK

HARD DISK PENTRU LAPTOP

HDD PENTRU LAPTOP

Poate nu de putine ori ati fost pusi in situatia in care ati pierdut datele de pe laptop (notebook) din cauza unor defectiuni ale hard disk-ului.

Daca inca mai sunt persoane care nu stiu ce este un hard disk si care este rolul lui, atunci dorim sa va informam ca pe un hard disk se afla toate informatiile din calculatorul sau laptopul dumneavoastra (poze, filme, documente, programe, etc).

In concluzie daca va doriti ca datele dumneavoastra sa fie cat mai in siguranta atunci va recomandam cu mare caldura sa tineti seama de ce va recomandam in acest articol.

Tinand cont de experienta noastra in primul rand noi NU RECOMANDAM HDD-urile SEAGATE. Am avut multe experiente neplacute cu aceste hard disk-uri si am fost pusi in situatii foarte dificile din cauza lor.

Recomandam cu mare caldura hard disk-urile marca Western Digital (CLICK AICI PENTRU HDD-URI WESTERN DIGITAL).

Pentru ca inca mai exista ceva dubii in ce priveste SATA 2 si SATA 3, trebuie sa stiti ca HDD-urile pe SATA 3 functioneaza perfect daca ati avut un Hard Disk pe SATA 2.

Un alt aspect este performanta. Trebuie sa mai tineti cont si de faptul ca un hard disk de laptop de viteza mare va scurta si viata bateriei.

Acum haideti sa le luam pe rand fara prea multi termeni tehnici, in functie de necesitati.

Daca va place sa calatoriti, sa faceti poze care sa le pastrati amintiri, iar de pe laptop doar intrati pe Facebook, Yahoo Messenger si mai scrieti cate un document sau trimiteti un CV pentru angajare, atunci este clar ca nu aveti nevoie de un hard disk ultra rapid si recomandarea noastra ar fi un HDD la 5400 de rotatii cu 8 MB Cache (pentru cine nu stie despre ce este vorba CLICK AICI PENTRU HDD-URI WESTERN DIGITAL la 5400 RPM). Dimensiunea o alegeti dumneavoastra, iar daca vreti o recomandare din partea noastra atunci sa fie Hard Disk Laptop Western Digital Scorpio Blue WD7500BPVT 750GB, 5400rpm, 8 MB, SATA 2. Niciodata nu recomandam variantele GREEN (VERDE). Varianta Blue este medie, iar BLACK reprezinta calitatea inalta. Daca totusi nu tineti foarte mult la viata bateriei atunci mergeti direct pe Hard Disk Laptop Western Digital Scorpio Black WD3200BEKT 320GB, 7200rpm, 16MB, SATA 2 sau daca doriti mai mult spatiu de stocare atunci este perfect Hard Disk Laptop Western Digital WD5000BPKT 500GB, 7200rpm, 16MB, SATA 2 daca vorbim despre un HDD pe SATA 2. Nu o sa va para rau.

Daca performanta cantareste ceva mai mult in ceea ce va priveste atunci o sa va recomandam o alta categorie de hard disk-uri pentru laptop si anume cele de viteza ridicata si spatiu de stocare destul de mare.

CLICK PENTRU LISTA DE HDD-URI WESTERN DIGITAL PERFORMANTE

Daca tineti la informatiile dumneavoastra nu va recomandam sa faceti economie la bani si trebuie sa stiti ca un pret mai mare inseamna conditii de garantie fara probleme, fiabilitate si transport gratuit la comenzi.

Articole recente:

Articole similare:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *