La nunta cu formatia STIL din Tulcea

stil tulcea,formatie nunta,iulik stil,iulik de la tulceaCred ca cel mai bun titlu era “La distractie cu Iulik si formatia STIL din Tulcea

Nu l-am mai modificat ca doar era scris si nu cred ca era nevoie sa revenim.

Ne-am corectat pe parcurs.

Poate multi se vor intreba ce naiba este cu acest articol. Ei bine, pe langa prietenii nostri de la BUFETE.ro am cunoscut inca o persoana demna de a fi prezentata, datorita efortului depus de-a lungul timpului si datorita faptului ca rezultatele sunt extraordinare. Nu multi reusesc sa ofere servicii de calitate.

Trebuie sa recunoastem ca il stim pe Iulik de multa vreme. A muncit mult, a pus suflet, a investit si a reusit.

Acum se poate lauda cu un studio care ii aduce satisfactie profesionala.

Dand dovada de profesionalism formatia STIL canta la nunti din toata tara si vom aminti doar cateva din locatiile in care formatia STIL a lui Iulik a reusit sa distreze nuntasii asa cum nu toate grupurile muzicale reusesc: Giurgiu, Tulcea, Constanta, Braila, Mangalia, Bucuresti, Focsani, Botosani, Brasov si multe altele.

Pe langa formatia STIL, Iulik se mai ocupa si de filmari la nunti si apreciem faptul ca face filmarile in HD. Am vazut si cateva albume foto digitale pentru nu putem decat sa-i dam nota 12. Stim ca nota 10 este un maxim, dar ne asumam.

Nu ne credeti ?

Pentru cei care inca nu ne cred vom posta o serie de clipuri cu formatia STIL din Tulcea.

Asteptam si parerile voastre !

VIDEO FORMATIA STIL DIN TULCEAcenter

Articole recente:

Articole similare:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *