Animalute spre adoptie

animalute spre adoptie,adoptie pisici,adoptie pisicute,pisicute spre adoptie,adoptie animale,pisici de vanzare

Animalute spre adoptie

Incepand de astazi CIBOSTECA.ro impreuna cu pagina de facebook Bella Kitty – Pagina oficiala si grupurile de pe Facebook dedicate animalutelor cu si fara stapan, se vor implica in publicarea GRATUITA de anunturi cu privire la adoptia de animalute. Anunturile vor fi distribuite si in diverse grupuri de pe Facebook cu zeci si sute de membri (bineinteles ca se va face cu acordul administratorilor).

CIBOSTECA.ro nu va intermedia in nici un fel adoptia de animalute si nici nu isi poate asuma vreo raspundere si nici nu indeamna la vanzarea acestora. Anunturile de vanzare vor fi ignorate. Noi vrem doar sa ajutam.

De asemenea vom incepe sa scriem si o serie de articole despre ingrijirea si tratarea pisicilor (aici ne pricepem). Daca va pricepeti si la alte animalute le putem publica gratuit.

Daca doriti sa publicam unul sau mai multe anunturi cu animalute spre adoptie va trebui sa ne trimiteti un e-mail pe adresa adoptii@cibosteca.ro (adresa publicata si pe pagina de Contact).

La Subiect va rugam sa treceti “animalute spre adoptie”, iar in corpul mesajului sa faceti o descriere a fiintelor ce doriti sa le dati pentru adoptie alaturi de cateva fotografii si datele de contact.

In speranta ca prin implicarea noastra putem ajuta mai multe animalute, va rugam sa faceti cunoscut acest articol. Astfel veti ajuta animalutele fara stapan sa isi gaseasca mai repede un camin cald. Un Like si un Share nu doare pe nimeni.

SFAT: Atunci cand ne trimiteti un anunt cu animalute spre adoptie va rugam sa ne trimiteti informatii cat mai multe. Astfel animalutele au sanse mai mari sa fie adoptate.

Numai impreuna putem schimba viata acestor suflete nevinovate care merita sa aiba si ele propriul camin.

Nu uitati ca doar impreuna putem fi mai puternici.

Nu uitati si de pagina noastra de Facebook unde ne puteti trimite mesaje: Facebook CIBOSTECA.ro

Articole recente:

Articole similare: