Ce-ti doresc eu tie, saraca Romanie

saraca,saracia,saracie,romania

Ce-ti doresc eu tie, saraca Romanie

Am reusit sa pun un titlu.

Sincer, nu stiu ce sa iti doresc eu tie, saraca Romanie tinand cont ca lumea nu depune destul efort pentru a indrepta tara asta.

Suntem furati aproape pe fata, iar noi stam linistiti in fata televizorului si huiduim, dar in soapta sa nu ne auda vecinii.

Unele televiziuni fac diverse emisiuni in care sunt demascate fel de fel de mizerii facute de conducatorii nostri, iar noi stam acasa linistiti ca sa nu fim “fututi in cur”.

Din acest motiv Romania nu se va indrepta. Romanul nu vrea sau nu poate mai mult.

La noi in Romania, democratia este calcata in picioare si totusi romanul nu face nimic pentru a nu se mai intampla acest lucru.

Romanului cand i se taie din salariu pur si simplu sta si aplauda ca un pupincurist ordinar ce este, cand i se taie din pensie face la fel. Doar cateva barfe la cotul blocului, iar daca se face un protest fuge repede in casa si se baricadeaza, iar cand vine ziua alegerilor ne prezentam undeva pe la 50 % din populatia cu drept de vot.

Ce inteleg hotii de tara din asta ? Daca nu ceri inseamna ca iti ajunge. Daca nu vrei inseamna ca mai este loc de taiat.

Uite asa traim noi ca niste milogi carpiti in cur, in timp ce altii fura cu ajutorul nepasarii noastre.

Azi ne fura, maine poate o sa ne futa-n cur. La fel de nepasatori vom fi ? La cat de curva a devenit romanul in ultima vreme cu siguranta isi va da pantalonii jos pentru a intampina sulita-n cur ca poate or veni si zile mai bune.

Poimaine o sa ne futa si copii in timp ce noi tot asa nepasatori vom fi ?

Ati vazut in Grecia cum isi apara populatia drepturile ? Nu le este frica si isi doresc ca drepturile sa fie respectate. Ei fac, noi doar latram.

Cine au fost conducatorii nostri de pana acum ? Un comunist convins, un hot condamnat la inchisoare, un marinar si acum sa vina si un plagiator ?

Oare romanii isi merita soarta ?

Stati in casa linistiti ca o sa vina nepasarea sa va atinga pe umeri.

Inainte sa inchei as dori sa ma adresez celor care nu ies la vot (excludem persoanele care nu se pot deplasa din cauza unei boli): Oameni buni, daca nu votati sa stiti ca nu aveti dreptul sa mai huiduiti pe nimeni. Fie ca va convine sau nu, trebuie sa fiti constienti ca ati fost partasi si inseamna ca nu va intereseaza situatia tarii.

Articole recente:

Articole similare:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *