Samsung Smart TV 3D ieftin si bun

samsung,smart tv,3d,samsung smart tv,3d smart tvSamsung Smart TV 3D

Se stie foarte bine ca Samsung s-a impus foarte bine pe piata de Smart TV 3D reusind sa produca televizoare de o foarte inalta calitate la un pret destul de rezonabil.

Cauti un Samsung Smart tv 3D ?

Vezi AICI lista completa de Samsung Smart TV 3D

Cel mai bine vandut  este Smart 3D LED Samsung 40F6400, 101 cm, Full HD ale carui performante nu sunt deloc de neglijat.

Acest model puteti sa-l accesorizati cu o tastatura (vezi tastatura recomandata: Tastatura Wireless Bluetooth Samsung VG-KBD1500/XU) si o pereche de ochelari 3D (vezi ochelari 3D recomandati).

Un alt Smart TV care se vinde foarte bine este Samsung 40F6100 cu o diagonala de 101 (Vezi aici detalii despre pret si stoc) la care puteti sa il accesorizati cu o pereche de ochelari 3D (vezi aici ochelari 3D recomandati).

Fara prea multe detalii tehnice (vedeti detaliile tehnice complete pentru fiecare televizor in parte) putem sa va spunem ca ambele modele au o imagine clara, puteti sa conectati un stick USB sau un Hard Disk Extern (vezi recomandarile noastre) la TV si sa vizionati filmele 3D intins pe canapea.

Cu un astfel de televizor si meciurile se vad altfel. Cine nu incearca nu stie ce pierde.

blu-ray,3d,3d player,samsung 3d,samsung 3d playerVreti sa va cumparati Filme 3D, dar nu stiti de unde ?

In primul rand trebuie sa stiti ca transportul este gratuit si puteti consulta lista de filme 3D DIRECT DE AICI.

Daca tot v-ati hotarat sa va cumparati filme 3D originale, atunci inseamna ca mai aveti nevoie si de un Player cu ajutorul caruia sa puteti rula filme 3D.

Un astfel de player deloc scump este Samsung BD-F5500 (vezi detalii) sau puteti sa va alegeti un alt player din lista (vedeti lista completa).

Aceste produse poate nu sunt chiar foarte ieftine pentru buzunarele romanilor, dar nu uitati ca pot fi un cadou perfect de Craciun sau de Paste.

Daca v-au placut recomandarile noastre nu uitati sa ne dati un Like si un Google +

Articole recente:

Articole similare:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *