MMA Constanta cel mai bun club din Constanta

mma constanta,kempo constanta,pontica,club sportiv pontica,judo constanta,autoaparare constanta

MMA CONSTANTA

In ultimii ani termenul de MMA a ajuns pe buzele tuturor, dar stiti ce este MMA ?

Mixed Martial Arts (pe scurt MMA), in traducere Arte Martiale Mixte, este un sport de full-contact care permite folosirea unei foarte mari varietati de tehnici, alcatuit dintr-un complex de arte martiale traditionale si netraditionale, in cadre competitionale organizate, dar si in sali de antrenament pentru amatori.

Una din aceste sali de MMA din Constanta este cea de la Clubul Sportiv Pontica.

Pentru a fi un bun luptator de arte martiale mixte trebuie sa fii capabil sa imbini cat mai multe stiluri de arte martiale si de aceea Daniel Asaftei impreuna cu Daniel Artic, Fanel Costea si Catalin Casaru au deschis sectia de MMA Constanta din cadrul Clubului Sportiv Pontica pentru a impartasi tuturor doritorilor informatiile si tehnicile care le-au adus succesul.

De ce sa mergi la MMA Constanta ?

In primul rand trebuie tinut cont de faptul ca Daniel Asaftei care este multiplu campion mondial, in urma discutiilor avute cu Fanel Costea si Daniel Artic, fondatori ai Clubului Sportiv Pontica care deja avea deschise sectiile de Judo, Ju Jutsu si Autoaparare, au deschis sectia de KEMPO MMA sub deviza: “Invata de la adevarati campioni”.

Sectia de KEMPO MMA (MMA Constanta) a avut foarte repede simpatizanti si dupa antrenamente grele, dar foarte bine structurate au inceput sa apara si primele rezultate mai mult decat incurajatoare.

In gala RXF – Bataie ca’n Las Vegas, desfasurata in Statiunea MAMAIA din Constanta, Catalin Casaru si Robert Orbocea, sportivi din cadrul Clubului Sportiv Pontica, Sectia KEMPO – MMA au reusit o victorie clara si fara dubii.

Rezultatele nu s-au oprit aici. Clubul Sportiv Pontica la scurta vreme de la acest frumos eveniment a venit acasa cu 12 medalii obtinute la Cupa Romaniei de Grappling si MMA.

Acum esti convins ca vei invata de la campioni ?

Va invitam in continuare sa vedeti cateva inregistrari din timpul antrenamentelor, dar si a luptelor.


VIDEO ANTRENAMENTE MMA CONSTANTA

VIDEO Robert Orbocea vs Marian Constantin

VIDEO Razvan Radu vs Catalin Casaru

Articole recente:

Articole similare:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *