Tablete performante cu Windows 8

tableta,asus,windows 8Dupa cum ati observat tabletele isi fac loc in viata noastra si in viitorul foarte apropiat vor inlocui atat vechiul calculator (desktop) cat si laptop-urile.

Momentan se incearca o trecere timida, folosind procesoare Intel Atom, dar cu destul spatiu pe disk si memorie RAM suficienta.

Pentru ca multi fac confuzie intre tabletele cu Windows 8 si Windows RT o sa va spunem pe scurt ca pe tabletele cu Windows RT nu puteti instala aplicatiile pe care le aveti pe desktop, iar pe tabletele cu Windows 8 puteti instala aplicatiile (programele) disponibile pentru laptop sau desktop.

Cele mai populare tablete cu Windows 8 sunt produse momentan de Asus (vezi Tableta Asus Vivo Tab TF810C-1B013W), Samsung (vezi Tableta Samsung XE500T1C-A01RO), dar bine vandut este si un model mai ieftin de la Serioux (vezi Tableta Serioux SW971TAB).

Dupa noi batalia se da intre cei de la Asus si Samsung. Preturile sunt destul de apropiate, ambele sunt destul de puternice si totusi daca este sa le luam mai in amanunt, o preferam pe cea de la Asus in mod clar.

Tableta Asus Vivo Tab TF810C-1B013W este dotata cu procesor Intel Atom Dual-Core Z2760 Clover Trail 1.8GHz,  display de 11.6″ Super IPS, 2GB DDR2, 64GB, Wi-Fi, Bluetooth 4.0, 1 port HDMI, camere web de 8 MP si 2 MP pe care ruleaza mai toate aplicatiile pe care le cunoasteti.

Daca discutam despre baterie tableta de la Asus are energia asigurata de o baterie Li-Polymer 3950 mAh (30Wh), 3.7 V.

Acest model este ideal pentru persoanele care calatoresc mult si nu au prea mult timp sa stea la birou. Puteti rula pe ea atat programele de socializare cat si aplicatii Office gen Word, Excel, PowerPoint.

Un minus care il are aceasta tableta este faptul ca nu are 3G sau 4G, dar daca aveti un abonament de internet mobil cu un modem ce permite conexiuni WiFI (hotspot), atunci nu mai avem nici un incovenient.

O recomandam !

Articole recente:

Articole similare:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *