Campania FARA ALCOOL LA VOLAN

fara alcool,fara alcool la volan

FARA ALCOOL LA VOLAN

Privind la stiri in fiecare zi si circuland pe soselele patriei noastre zi de zi am inceput sa ne ingrozim de ceea ce putem vedea.

Lasand frumusetile tarii care se degradeaza pe zi ce trece, am mai vazut o multime de accidente foarte grave si mai putin grave.

Indiferent de gravitatea acestor accidente, am aflat in mare parte de la stiri, ca acestea au fost produse pe fondul consumului de alcool.

Oameni buni ! Nu va mai urcati bauti la volan. Va rog din suflet !

Am vazut mame care isi jelesc copiii tineri omorati pe treceri de pietoni, am vazut frati care isi jelesc surorile omorate in accidente, am vazut bunici care isi jelesc nepotii si copiii plecati spre ceruri din cauza unui sofer baut, am vazut copii ramasi singuri pe lume din cauza unui sofer baut, am vazut familii zdrobite in accidente din cauza consumului de alcool.

Cu totii vedem si auzim astfel de cazuri ! Maine poate fi un apropiat de-al nostru sau poate chiar noi.

Oameni buni ! NU VA MAI URCATI BAUTI LA VOLAN ! OMORATI OAMENI NEVINOVATI !

VA ROG DIN SUFLET ! FARA ALCOOL LA VOLAN ! VA ROG DIN SUFLET !

Numai daca constientizam cat de mult rau se poate face intr-o secunda din cauza consumului de alcool putem sa stopam acest fenomen.

Inainte sa va urcati la volan dupa ce ati consumat alcool va rog din suflet sa va ganditi la copilul vostru care este impreuna cu sotia, sotul sau mama in statia de autobuz si un sofer care a consumat alcool la fel ca dumneavoastra le omoara nevinovate. Tu cum te vei simti ? Constientizezi cat de mare este durerea ?

ALCOOLUL LA VOLAN UCIDE ! Se vede zilnic pe sosele, dar si pe trotuare ! Este plin de cruci pe marginea soseleleor !

Va rog din suflet din nou ! FARA ALCOOL LA VOLAN ! Chiar tu iti poti pierde viata, dar o poti curma si pe a oamenilor nevinovati care au ghinionul sa fie in preajma ta dupa ce ai consumat alcool si te-ai urcat la volan !

Distribuiti acest material si poate cineva se va razgandi sa mai conduca dupa ce consuma alcool.

Articole recente:

Articole similare:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *