Vrei o nunta animata si frumos organizata ?

Toata viata ta ai visat sa porti rochie de mireasa sau sa fii ginere ?

Probabil ca a sosit momentul. Organizarea unei nunti sau a unui botez nu este tocmai un lucru foarte usor de realizat.

Trebuie stabilit in cel mai mic detaliu fiecare miscare, aranjare, de la flori pana la ultima bucatica de tort.

Esti sigur ca vrei sa fii stresat si obosit exact in acel moment care pune o amprenta in viata voastra ?

Noi credem ca ar trebui sa apelati la o echipa care are experienta si iti va prelua tot stresul cu profesionalism si multa cunoastere in domeniu.

Mai exact o sa va explicam astazi despre BUFETE.ro care are o experienta desavarsita in organizarea de evenimente pana la cel mai mic detaliu.

De ce este de preferat sa apelati la BUFETE.ro ?

Este foarte simplu ! La ei am gasit toata gama de servicii precum bufete suedeze, bufete de fructe, sculptura fructe, fantana de ciocolata, sculptura gheata, cupcake, rent a BAR, aranjamente florale, perdea lumini, baloane, lampioane, gheata carbonica, artificii, efecte speciale, petreceri copii, articole petreceri, servicii restaurante, reteta saptamanii, show si entertainment la cele mai bune preturi si au dat dovada de mult profesionalism avand o echipa care se ocupa cu drag de toate problemele tale ?

Nu vrei si un calculator ?

Iata ce ne zic cei de la BUFETE.ro:
Odata contractata o firma de organizare evenimente, te astepti ca acestia sa ofere tot ce e mai bun pentru a creea un eveniment de neuitat, pe masura importantei zilei pe care o sarbatoriti. Astfel va delectam invitatii cu bufete suedeze, indulcim invitatii cu bufete de fructe si fantana de ciocolata, lampioane, baloane si artificii, insa cu distractia cum ramane? Astfel am introdus in oferta momente de show si entertainment colaborand cu unii dintre cei mai buni artisti din Constanta, trupe de dans, magicieni,clowni si multi altii.

Foarte placut impresionati am fost si de trupele aduse de BUFETE.ro care a organizat cateva evenimente la care noi am participat au fost trupele Blue Velvet din Constanta si Los Marineros din Constanta.

Stiti cine sunt Blue Velvet si cu ce se ocupa ?

Blue Velvet este o trupa de dans care va pot anima evenimentul cu un cabaret, belly dance, sexy dance ,tiganesc si can-can.

Stii cine sunt Los Marineros si cu ce se ocupa ?

Los Marineros sunt o trupa nebuna de mexicani care fac un show live incredibil, ramanand in memoria tuturor invitatilor de la nunta, alaturi de fetele de la Blue Velvet. Melodii sud americane cantate live vocal si instrumental, un vals dansat langa trompeta si un trenulet interminabil au facut ca cele 30 de minute de show sa nu fie uitate niciodata.

Mai multe despre ei gasiti aici !

Articole recente:

Articole similare:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *