Vopseaua de par a bagat-o in coma si risca sa nu-si revina

O tanara de 38 de ani pe nume Julie McCabe, mama a doi copii cand a ajuns acasa s-a decis sa isi vopseasca parul, obicei pe care il au majoritatea femeilor.

Din pacate femeia se pare ca a avut ghinion mare de aceasta data care s-ar putea sa-i fie si fatal.

Aproape imediat dupa ce a aplicat vopseaua de par Julie a inceput sa se simta foarte rau si atunci s-a decis sa o indeparteze. Din pacate pana sa reuseasca aceasta a lesinat in baie.

Aceasta nu este prima data cand Julie McCabe foloseste aceasta vopsea produsa de un gigant in acest domeniu.

Doctorii inca nu s-au pronuntat ca ar fi o legatura intre starea grava a pacientei si produsul folosit, dar au cerut tubul folosit pentru verificari.

“I-a spus sotului ca nu se simte bine, ca nu poate sa respire. A dus-o imediat la spital, insa inainte sa ajunga inima ei s-a oprit. Medicii au reusit sa o readuca la viata, insa creierul a stat prea mult timp fara oxigen. A intrat in coma. Doctorii refuza sa dea un diagnostic clar. Si daca va supravietui, nu va mai fi niciodata la fel”, a declarat tatal femeii.

Familia Juliei se gandeste sa dea L’Oreal in judecata.

“Nu vreau ca nicio alta femeie sa mai treaca prin asa ceva. Aceasta substanta iti patrunde in organism si treptat te distruge”, a spus sotul Juliei.

Compania L’Oreal va face investigatii in paralel pentru a determina daca produsul lor a fost de vina:
“Compania noastra este extrem de ingrijorata. Vom face tot ce ne sta in putinta pentru a ajuta familia doamnei, dar si pe medicii care se ocupa de acest caz”.

Articole recente:

Articole similare:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *