Virus Catalin Botezatu

catalin botezatu,virus catalin botezatuATENTIE VIRUSI

VIRUS PE CALCULATOR

VIRUS CATALIN BOTEZATU

De curand un virus este raspandit prin internediul e-mail-ului, a retelei de socializare Facebook si a programelor de chat precum Yahoo Messenger sau ICQ.

Pentru ca atacatorii sa raspandeasca acest virus in cat mai multe calculatoare se folosesc de numele lui Catalin Botezatu.

Catalin Botezatu fiind un personaj destul de indragit de catre romani cu siguranta isi vor face griji pentru el si vor fi curiosi sa afle ce s-a intamplat.

In mesajul pe care il trimit atacatorii din partea postului de televiziune Antena 3 folosind adresa stiri@antena3.ro spun ca indragitul Catalin Botezatu este grav bolnav internat in spital in urma unui grav accident.

Ca sa faca si mai multe victime acestia spun in mesaj ca Bianca Drasanu atunci cand a aflat despre starea de sanatate a lui Catalin Botezatu si-a retinut cu greu lacrimile si in mod surprinzator a decis sa-i fie alaturi in aceste clipe grele.

MARE ATENTIE ! ESTE O PACALEALA !

Acel mesaj indeamna la un click pe un link care este infectat si astfel deveniti victime ale atacurilor ciberbetice si astfel puteti deveni partasi la infractiunile online fara voia si stiinta dumneavoastra.

Recomandarea noastra este sa aveti instalat in permanenta un antivirus puternic care sa va protejeze impotriva unor astfel de atacuri.

Daca nu ai un antivirus bun pe calculatori VEZI AICI RECOMANDARILE NOASTRE.

VEZI MAI JOS FOTO CU MESAJUL TRIMIS:

catalin botezatu,virus catalin botezatu

Articole recente:

Articole similare:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *