VIDEO: Cum se danseaza Ai se Eu Te Pego a lui Michel Telo

Cantaretul brazilian in varsta de 31 de ani pe nume Michel Telo a reusit sa cucereasca publicul roman cu una din cele mai de succes melodii ale sale Ai se eu te pego.
Melodia lui Michel Telo a devenit celebra, prin dansul promovat de interpretul brazilian, un dans latino cu miscari senzuale.

O parte din celebritate, melodia o datoreaza si fotbalistilor.

Neymar, noua senzație braziliana, vedeta lui FC Santos, a promovat dansul, atunci cand celebra marcarea unui gol. In Europa, Cristiano Ronaldo a adus aceasta moda, miscarile de dans facand multe victime printre reprezentantele sexului frumos.

Inna a adus si ea un omagiu melodiei, inregistrand o versiune plina de energie si foarte jucausa, pe care o puteti asculta online.

Piesa lui Michel Telo vorbeste despre deliciile amare ale amorului si se bucura de un videoclip ce a inregistrat deja peste 20 milioane de vizualizari si se asculta in aproape toata lumea.

Tinand cont ca si dansul este placut va punel la dispozitie cateva videoclipuri din care sa invatati sa dansati pe melodia lui Michel Telo – Ai se Eu Te Pego

 


VIDEO: Cum se danseaza Ai se Eu Te Pego a lui Michel Telo

 

VIDEO: Cum se danseaza Ai se Eu Te Pego a lui Michel Telo

 

Articole recente:

Articole similare:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *