Victor Ponta aduce oare lapte si miere in Romania ?

Dupa o guvernare destul de lunga a PDL-ului iata ca s-a intamplat si schimbarea.

Dupa incercarea lui Mihai Ravzan Ungureanu de a aduce numai lapte si miere in Romania saracita de criza, iata ca apare motiunea de cenzura.

Victor Ponta este numit Prim Ministrul Romaniei care ne va scoate din criza asta si va aduce el laptele si mierea in frigiderele romanilor care sunt depasiti financiar cu mult.

Dupa foarte multe laude ale lui Crin Antonescu alaturi de Victor Ponta, iata ca acum au ocazia sa corecteze greselile.

Noua romanilor dupa 23 de ani de cand ne-am eliberat de comunism ne trebuie o dovada de imbunatatire a calitatii vietii.

Nu ne ramane decat sa speram ca noul guvern condus de Victor Ponta va aduce mai mult bani in buzunarele romanilor.

Criza economica a dus la sapa de lemn destul de multe tari. Grecia cu greu isi va reveni, iar poporul grec dupa multe revolte se pare ca inteles faptul ca nu vor mai vedea prea curand acea viata frumoasa si lipsita de griji.

Speram ca Romania sa nu intre intr-un derapaj atat de grav si sa fim nevoiti sa suportam alte si alte masuri de austeritate pe motiv ca guvernul anterior a facut si a dres. Speram sa nu se inceapa cu aceleasi texte care le auzim de 20 de ani precum "Guvernarea anterioara a lasat visteria statului goala !".

Noi romanii vrem SOLUTII de la noul guvern.

Se pare ca in ultima vreme au fost mai mult batalii politice intre PDL si USL care au incetinit lucrul la imbunatatirea calitatii vietii poporului roman.

O alta problema este imaginea romanilor peste hotare care sunt priviti ca niste infractori.

APEL CATRE NOUL GUVERN AL LUI VICTOR PONTA:

"Stimate domnule Prim Ministru al Romaniei,

Noi poporul roman care platim taxe si impozite pentru bunastarea Romaniei si in mod implicit a scaunelor pe care le ocupati va rugam din suflet sa ne demonstrati ca sunteti GUVERNUL DE CARE ARE NEVOIE ROMANIA !"

Saracia a ajuns la cote ingrijoratoare.

Avem pensionari care nu mai au ce sa manance. Multi si-au pierdut casele pentru ca nu au mai putut sa plateasca ratele la banci.

Sa speram ca de acum incolo clasa politica sa se schimbe. Vrem sa se faca mai multe pentru noi. Vrem sa se construiasca autostrazile la un pret rezonabil si avantajos pentru Romania. Nu vrem sa se mai risipeasca banii munciti cu truda de noi, dar insuficienti.

Cresterea TVA a Guvernului anterior a lovit destul de puternic in buzunarele romanilor de rand care sunt adevaratii platitori de TVA. Societatile Comerciale doar colecteaza TVA-ul (unele il deduc prin investitii) si il varsa catre bugetul statului, dar noi cotizantii il scoatem din buzunarul saracit.

Pretul benzinei si al motorinei este extrem de mare pentru buzunarele noastre.

Pretul curentului electric este extrem de mare pentru buzunarele noastre.

Pretul gigacaloriei platite pe timpul iernii este extrem de mare.

Cosul minim necesar supravieturii unui om pe acest pamant a devenit greu de suportat pentru batranii care au cotizat cu bani la bugetul stat, dar si pentru cei cu putere de munca care cotizam in continuare la bugetul de stat.

Aceste preturi trebuie sa fie puse intr-o balanta. In caz contrar nu vrem sa credem ca Romania nu poate asigura un trai decent.

De pe urma noastra multe societati comerciale si-au facut imperii. Daca ei au reusit de ce sa nu reusim si cu Romania ?

VREM SA O DUCEM MAI BINE !

Articole recente:

Articole similare:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *