Triburile un joc online foarte iubit

Prezentare Generala

Triburile este un joc care se petrece in evul mediu. Fiecare jucator este conducatorul unui mic sat pe care trebuie sa-l faca puternic si sa-l duca spre glorie. Cu ajutorul conducatorului satul va deveni in timp din ce in ce mai mare, populatia va creste, productia va creste iar comertul va prospera. In imprejurimi sunt insa si alte sate care aspira la putere, cu care poti intra in razboi sau cu care te poti alia intr-un trib. In timp satul tau va deveni tot mai puternic, trupe mai bune vor fi instruite si in curand vei putea cuceri alte sate.
Tot ce trebuie sa faci este un sat, sa te alaturi unui trib si ajuta-ti prietenii in lupta impotriva dusmanilor!

Informatii de Baza

Resursele. Pentru a antrena trupe, ai nevoie de resurse. Primesti automat resurse, ca urmare a productiei minelor (de lemn, argila si fier), chiar daca nu esti logat pe cont. Cantitatea de resurse depinde de marimea cladirilor de resurse. Este important sa construiesti magazia la un nivel mare, pentru a fi sigur ca resursele nu se irosesc. În dreapta sus se poate vedea cantitatea de resurse ce poate fi stocata, precum si cantitatea curenta existenta în magazie.

Primii pasi

La început ai nevoie în primul rând de: resurse. Taietorii de lemne produc lemn, mina de argila produce argila si cea de fier produce fier. Cu cât construiesti aceste cladiri mai departe, cu atât mai mare îti va fi si productia. În primele zile este important sa-ti construiesti minele. Pe lânga productia de resurse trebuie sa te gândesti si la asigurarea acestora fata de dusmanii care doresc sa le fure. Pentru acest caz îti este de foarte mare ajutor ascunzatoarea. Cu cât mai înalt nivelul ascunzatorii, cu atât mai multe resurse se pot depozita în ea si nu pot fi gasite de trupele dusmane. Trebuie sa te folosesti de acesta posibilitate mai ales daca vezi ca ai jucatori puternici in preajma ta. In plus de asta ar fi bine sa-ti construiesti un zid. Deja câteva nivele construite la zid, în perioada de început, te pot ajuta pentru a produce daune mari agresorilor.

Dupa ce ati asigurat o buna baza de productie a resurselor, puteti începe productia de trupe, precum si schimbul de resurse. În Cazarma (pentru care aveti nevoie de Cladirea principala la nivelul 3) puteti începe recrutarea de lancieri. Acesti luptatori nu sunt trupe de atac foarte eficiente, dar pot fi foarte folositori la atacurile asupra jucatorilor mici sau asupra satelor parasite, din stadiul de început al unei lumi. Trebuie, de asemenea, sa cautati sa intrati într-un Trib. Întotdeauna este mai eficient sa atacati si sa va aparati în grup. si este si o buna ocazie de a cunoaste alti jucatori…

Inceput intarziat. Daca începi sa joci pe o lume într-o faza de joc înaintata, trebuie sa-ti schimbi si strategia. Desigur este necesar sa ai o productie buna de materii prime, pentru ca satul tau sa fie cât mai repede construit. În acelasi timp trebuie sa te aperi de jefuitori din satele învecinate. Construieste-ti pentru aceasta un zid, o ascunzatoar si câteva unitati defensive. Trimiterea de mesaje atacatorului poate fi de folos, uneori. Daca ai reusit sa-ti maresti satul poti si tu încerca sa jefuiesti alte sate de materii prime. Acestea îti prind foarte bine pentru dezvoltarea satului.

Privirea generala asupra satului

Privirea generala asupra satului ofera multe informatii despre satul dvs., afisate pe o singura pagina. Se pot vizualiza marimea cladirilor, productia curenta de resurse, propriile trupe, precum si miscarile de trupe. Privirea clasica asupra satului si privirea grafica pot fi interschimbate. Privirea clasica este recomandata atunci când dispuneti de o conexiune la Internet înceata. Daca dispuneti de Cont Premium, aveti multe facilitati suplimentare, cum ar fi: productia cladirilor, numarul de negustori disponibili, precum si timpul ramas pâna când magazia este plina.

Schimba numele satului. Numele satului se poate schimba din cladirea principala. În stânga jos, sub cladiri, se poate vizualiza numele curent al satului, care se poate edita.

Construieste cladiri. Daca doresti sa construiesti o cladire, trebuie sa apesi pe cladirea principala si acolo pe “Extindere la nivelul X”. Se necesita întotdeauna o anumita cantitate de lemn, argila si de fier. Cantitatea necesara depinde de cladirea aleasa si de nivel. Cu cât mai mare nivelul, cu atât mai multe materii prime sunt necesare pentru extindere. Unele cladiri, necesita un anumit nivel de dezvoltare a altor cladiri. De exemplu poti construi Piata centrala, numai daca ascunzatoarea a atins un anumit nivel de extindere. În Cladirea principala gasesti pe lânga materii prime si aceste conditii, pentru extinderea unei cladiri.

Recruteaza unitati

Iti poti recruta primele unitati în cazarma. Pentru a construi cazarma trebuie sa-ti maresti cladirea principala la nivelul 3. La început vei avea posibilitatea de a recruta doar lancieri, pentru a recruta si alte unitati ai nevoie de fierarie sau alte cladiri (cum ar fi grajdul sau atelierul).

Articole recente:

Articole similare:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *