Triburile Speed Server Privat

triburile,triburile speedTRIBURILE SPEED

SERVER PRIVAT TRIBURILE

TRIBURILE SPEED SERVER PRIVAT

Visul multor jucatori de “Triburile”. Visul multora de a detine un server privat de “Triburile” cu runde speed ametitoare.

Aceste servere private de Triburile Speed exista si vor exista in continuare, dar daca sunteti in cautarea unui astfel de server, trebuie sa stiti ca acestea sunt servere ilegale.

Singurele servere de Speed legale sunt cele ce apartin companiei InnoGames.

De ce exista servere ilegale de triburile ?

Astfel de servere apar din dorinta unora de a castiga bani de pe urma pasionatilor de “Triburile” inserand diverse reclame in diferite zone ale jocului. Asta nu este un lucru rau. Este o metoda de monetizare a unui site, dar tinand cont ca se castiga bani folosind un server ilegal, atunci este o problema.

Toate siteurile ilegale de Triburile Speed folosesc scripturile DSLan, care spun clar ca este ilegal sa il modifici si sa il folosesti online in mod public.

Vezi aici cele mai tari jocuri pentru PC

As da cateva exemple de astfel de servere private de Triburile Speed, dar este imoral sa fac acest lucru.

Ce trebuie sa stiti despre aceste servere ?

Ar trebui sa stiti ca astfel de servere ilegale nu respecta regulile cunoscute ale jocului, sunt pline de buguri, administratorii putand sa iti reseteze oricand munca depusa o perioada de timp.

Vezi aici cele mai tari jocuri pentru Playstation 3

Un alt aspect este faptul ca datele tale personale pot fi folosite de persoane care nu sunt inregistrate ca Prelucrator de Date cu Caracter Personal, mai exact poate vinde informatii despre adrese de email, etc. catre terte persoane fara nici o remuscare.

Astfel va umpleti de reclame nedorite in casuta de mail sau mai rau puteti sa primiti virusi prin diverse metode cu ajutorul mail-ului.

Articole recente:

Articole similare:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *