Tragedia Nicoletei Luciu

nicoleta luciu,zsolt,poze nicoleta luciu,tragedie nicoleta luciu,despre nicoleta luciuOffff mare, acum … nu stim ce sa ne mai facem si cum sa rezolvam problemele astea din tara.

Nu ajunge ca este o perioada dificila pe care puterile lumii inca nu doresc sa o rezolve, acum s-a aflat si ca Nicoleta Luciu, mama a patru copii a fost inselata se sotul ei.

Va dati seama ce tragedie ?

Ce vor face acum pensionarii ?

Sotul ei a inselat-o si totusi ea nu divorteaza. Plange o Romanie intreaga acum.

Televiziunile sunt foarte preocupate de acest caz. Nu mai conteaza ca leul se depreciaza, nu mai conteaza ca in Romania se fura mai rau ca in codru, nu mai conteaza pretul gigacaloriei.

Acum foarte important este sa o urmareasca pe Nicoleta Luciu si sa se profite de pe urma tragediei Nicoletei. Ce-i drept sunt si televiziuni care se respecta si nu au mediatizat aceasta situatie care ii pune intr-o situatie jenanta atat pe Nicoleta Luciu cat si pe Zsolt.

Unde mai punem ca si Bianca Dragusanu a intrat in direct la emisiunea CANCAN TV difuzata de postul ACASA TV pentru a spune cateva vorbe in acest caz foarte important.

Oare chiar ne intereseaza ce parere are Bianca Dragusanu ?

Corect ar fi ca Nicoleta si Zsolt sa fie lasati in pace si sa-si rezolve problemele fara mediatizare.

Stiti cate femei sunt inselate sau batute in Romania si nu au fost mediatizate ?

Sunt cu zecile de mii.

Noua sincer ne pare rau de ceea ce s-a intamplat, dar in continuare nu credem ca mai trebuie mediatizat acest caz. Trebuie lasati sa se concentreze asupra deciziilor ce le vor lua impreuna.

O decizie gresita a uneia dintre parti poate afecta viata celor patru copilasi ai cuplului care nu au nici o vina.

Articole recente:

Articole similare:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *