Totul despre Bianca (Dragusanu) Slav

Totul despre Bianca (Dragusanu) Slav

Sursa foto: http://www.expresspress.ro/de-ce-urlat-bianca-dragusanu-ambasada-americii/

Mai este ceva ce nu se stie despre Bianca (Dragusanu) Slav ?

De ce suntem intoxicati cu viata personala a Biancai (Dragusanu) Slav

Cine este Bianca (Dragusanu) Slav ?

In ultimele luni la televizor nu se mai aude decat despre ce a mancat Bianca (Dragusanu) Slav, cand a plans Bianca (Dragusanu) Slav, cand s-a certat cu Victor Slav, cand a fost la restaurant si s-a certat sau sarutat Bianca (Dragusanu) Slav cu Victor Slav.

Oameni buni. La ce ne ajuta aceste informatii inutile ?

A crescut salariul minim pe economie daca sta lumea gura casca dupa ce a facut Bianca, Victor Slav sau Cristea ?

V-ati gandit vreodata ca la televizor ne sunt aruncate “super stiri” cu mari mondenitati de la noi gen Florin Salam, Bianca Dragusanu sau Bianca Slav cum o cheama acum, iar oamenii de rand isi subtiaza veniturile tot mai mult, raman fara locuri de munca, cresc taxele si impozitele, gigacaloria creste tot mai mult ?

Aceste vedete isi ingroasa buzunarele de pe urma acestor stiri la care lumea sta cu ochii lipiti in televizor sa vada ce au mai facut aceste mari vedete.

In curand probabil o sa vedem de cate ori s-a dus Bianca la toaleta, daca a facut caca tare sau moale. In functie de cum a facut Bianca caca in acea zi, o sa se dezbata inca doua zile ce i-a provocat fetei acest mare dezechilibu, recomandari de pastile, psihologi care sa dea sfaturi si altor tinere care vor face caca moale de acum incolo.

Doamne fereste sa i se rupa vreo cizmulita sau vreo sanda ca dupa asta o sa inceapa goana prin magazinele scumpe dupa o pereche de sandale sau cizmulite potrivite pentru “diva”.

De ce nu-i lasa lumea in pace ?

V-ati gandit ca s-ar putea sa fie platiti pentru toate aceste stiri de ultima ora tocmai pentru ca lumea sta cu ochii dupa ce fac ei ?

Articole recente:

Articole similare:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *