Teapa la batrani reloded

inselaciuni,protejati batranii,batrani pacaliti

Daca vrei sa nu se intample asa ceva si cu batranii tai trimite acest articol la cat mai multa lume ! Numai asa ii putem proteja. Batranii trebuie informati !

Se adevereste din nou ca infractorii prefera ca tinta batranii naivi fara posibilitate de aparare.

Din nou a luat amploare o metoda mai veche de a pacali si jefui batranii lipsiti de aparare.

Care este metoda aplicata ?

Prima data suna la doua persoane aranjate cu cateva cataloage in mana si prezinta diverse medicamente naturiste ce trateaza diverse boli carora medicii nu le-au gasit leac si au grija sa le spuna ca sunt la cele mai bune preturi. Daca nu se folosesc de medicamente, infractorii prezinta diverse aparate de masurat tensiunea, de masurare a glicemiei, etc.

Din pacate ei nu vor sa vanda nimic. Scopul este cu totul altul.

Atunci cand vine vorba de sanatate si prelungirea vietii, batranii devin brusc interesati si observand ca persoanele sunt foarte bine imbracate si amabile le invita in casa pentru a vedea SUPER OFERTA.

In timp ce una sau unul dintre infractori prezinta cataloagele cu oferte una mai tare ca alta, cealalta persoana ii roaga pe batrani sa le explice unde este toaleta ca au o urgenta, ca trebuie sa ia o pastila, etc.

In momentul in care infractorul sau infractoarea se vad singuri, incep sa sustraga tot ce prind la mana fara sa fie observati.

Dupa sustragerea bunurilor acestia se retrag cu promisiunea ca revin cu alte oferte mult mai atragatoare pentru a-i ajuta pe batrani.

NU UITA: Daca vrei sa nu se intample asa ceva si cu batranii tai trimite acest articol la cat mai multa lume ! Numai asa ii putem proteja. Batranii trebuie informati !

Articole recente:

Articole similare:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *