Tableta Allview Speed City Super Slim

allview,super slim,tableta ieftina,tableta ieftina si buna,poza tableta,tablete ieftine,tablete ieftine si buneTABLETE IEFTINE

TABLETE ALLVIEW

TABLETE IEFTINE SI BUNE

Tabletele au devenit foarte populare de la lansarea lor.

Interesul pentru tablete a aparut datorita dimensiunilor mici si mobilitatii oferite de acestea.

Orice doar prin eMAG.ro – magazinul tau online de incredere

Cu siguranta o tableta nu poate inlocui un laptop momentan (cel putin nu o tableta ieftina), dar cu siguranta poti citi un mail, un ziar, poti folosi retelele de socializare precum Facebook, Google+ sau Tweeter, te poti juca in masina, in tren sau microbuz.

Navigand pe eMAG.ro ne-a atras atentia o tableta ieftina si buna pe nume Allview Speed City Super Slim (Vezi AICI detalii despre Allview SuperSlim).

Aceasta tableta ieftina Allview Superslim este perfecta pentru copii si adolescenti, dar si pentru oameni maturi.

Tableta Allview Speed City Super Slim are un design subtire cu un display de 7″ si dispune de un procesor Dual Core Cortex A9 la 1,5 GHz ceea ce permite rularea unor aplicatii ce necesita putere de calcul.

Aceasta tableta dispune de Android Jelly Bean 4.1 ce pune la dispozitie o interfata de utilizare evoluata alaturi de functii inovatoare.

Vezi AICI lista completa de tablete Allview

Pe langa cele descrise mai sus trebuie sa tineti cont si de faptul ca aceasta tableta ieftina are o memorie RAM de 1 Gb DDR3, o memorie Flash integrata de 8 Gb, dar permite si un card de pana la 32 Gb alaturi de un chipset video Mali 400 MP2.

Camera Web nu e chiar printre cele mai bune: 0,3 MP, are Wireless b/g/n si o baterie Li-Polymer 3200 mAh care tine tableta in functiune pana la 4 ore. Pentru internet 3G puteti sa achizitionati separat un Dongle (noi am testat si un hotspot de la Cosmote care a functionat impecabil, dar si un hotspot de la Vodafone de care am fost foarte multumiti).

Aceasta tableta este perfecta pentru cineva care nu are pretentii extraordinar de mari de la o tableta.

Daca sunteti mai pretentiosi si aveti nevoie de tablete mai performante atunci recomandam urmatoarele: Tableta Samsung Galaxy Note N8000 10.1, Tableta Samsung Galaxy Tab2 P5100 10.1, Tableta Asus VivoTab TF600TG-1B113R cu procesor NVIDIA® Tegra® 3 Quad-Core 1.30GHz, 10.1, Tableta Asus VivoTab Smart ME400C-1A013W cu procesor Intel® Atom Dual-Core Z2760 1.6GHz, 10.1, Tableta Google Nexus 7 cu procesor NVIDIA® Tegra® 3 Quad-Core 1.2GHz, 7, iPad mini Cellular 16GB, 4G, Negru, dar ar mai fi si altele pe care le vom mentiona in alt articol.

Alegerea este in mana voastra.

Articole recente:

Articole similare:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *