Stii ce iti trebuie pentru autoaparare ?

baston,electrosoc,autoaparare

TEHNICI DE AUTOAPARARE

Din pacate traim zile din ce in ce mai grele, iar infractionalitatea creste pe zi ce trece.

Pe strazi a cam inceput haosul. Oamenii sunt jefuiti, rapiti si exista cazuri mai grave despre care nu as vrea sa amintim.

Copii, batranii si femeile sunt cea mai usoara prada a talharilor sau a persoanelor puse mereu pe scandal. Mai rare sunt cazurile in care este atacat un barbat de 1,8 m inaltime si 100 kg.

Parerea noastra sincera este ca inainte sa incepeti sa va achizitionati produse de autoaparare ar fi bine sa mergeti si la cursuri de autoaparare in cadrul unei scoli de arte martiale din orasul vostru.

Raufacatorii cauta victime pe care sa le poate deposeda foarte usor de bunuri cu posibilitate minima de a fi identificati.

Tinand cont de cele de mai sus va recomandam sa va luati cateva masuri de protectie minime pentru autoaparare.

1. SPRAY PARALIZANT PENTRU AUTOAPARARE

Este indicat sa aveti la voi macar un spray paralizant disperant (recomandarea noastra este SPRAY PARALIZANT CS de 150 ml). Un spray paralizant de 150 precum marca CS provoaca agresorului usturimea ochilor, usturimea pielii, va respira mai greu. Efectul poate dura pana la 7 ore in functie de intensitatea cu care infractorul a luat contact. Astfel aveti timp suficient sa il imobilizati pana la sosirea unui echipaj de politie. Nu utilizati acest produs decat in caz de stricta necesitate.

Din pacate in conditii de vant puternic un spary paralizant sau un spray cu piper s-ar putea sa nu va fie de mare ajutor.

2. PISTOLUL ELECTRIC CU ELECTROSOC PT AUTOAPARARE

Pentru femei pe langa un spray paralizant pentru autoaparare in poseta mai recomandam un aparat cu electrosoc pentru autoaparare. Preferatul nostru este noul electrosoc Uzi 2 milioane de Volti 4 in 1 Multi-Functional (vezi aici detalii complete) care are un arc impresionant.

Pentru acest pistol electric nu este necesar un permis de port arma.

Efectele electrosocului Uzi 2 milioane de Volti 4 in 1 Multi-Functional pentru autoaparare:
– aplicare scurta (1-2 secunde): provoaca spasme musculare si frica;
– aplicare medie (1-3 secunde): poate cauza prabusirea si lesinul. Atacatorul isi va reveni dupa putin timp;
– aplicare puternica (4-5 secunde): provoaca soc si pierderea orientarii pentru cateva minute. De asemenea poate provoca si prabusirea atacatorului.

Acest electrosoc va ajuta si pentru indepartarea cainilor agresivi si are o protectie pentru a nu fi folosit impotriva voastra in caz de deposedare.

3. BASTONUL CU ELECTROSOC de 500.000 V PT AUTOAPARARE

Bastonul Electrosoc UZI de 500.000V pentru autoaparare produce un voltaj ridicat si recomandarea noastra este sa nu atingeti barele de metal care au acelasi voltaj ca si varful (vezi aici detalii complete).

Pentru un efect garantat trebuie sa stiti cum sa il aplicati:

– aplicare scurta (1-2 secunde): provoaca spasme musculare si frica;
– aplicare medie (1-3 secunde): poate cauza prabusirea si lesinul. Atacatorul isi va reveni dupa putin timp;
– aplicare puternica (4-5 secunde): provoaca soc si pierderea orientarii pentru cateva minute. De asemenea poate provoca si prabusirea atacatorului.

Speram sa va fie utile aceste informatii si sa fiti mai vigilenti. Infractorii sunt peste tot si profita de ignoranta, frica si chiar de statura noastra.

Articole recente:

Articole similare:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *