Socrul testeaza ginerele. O povestire amuzanta

Cam asa incepe povestirea unui ginere care a trecut testul socrului cu ajutorul unui obicei care orice tanar ar trebui sa-l aiba.
Iata cam despre ce este vorba:

Eram o persoana foarte fericita. Aveam o minunata prietena cu care ma intalneam de mai bine de 3 ani, asa ca ne-am decis sa ne casatorim.

Exista o singura problema care inca ma mai framanta. Avea o sora mai mica extraordinar de frumoasa.

Viitoarea cumnata tot timpul se imbraca cu fuste extrem de scurte, iar sutienul lipsea in totalitate din garderoba ei.
Culmea era ca intotdeauna cand ma aflam in preajma ei mereu scapa cate ceva pe jos, iar cand se apleca sa ridice imi oferea o priveliste mai mult decat frumoasa.
Era foarte clar pentru mine. O facea in mod intentionat si mintea imi era usor confuza, deoarece asemenea scene nu se intamplau daca era si altcineva de fata.

Pregatirile de nunta fiind in toi, intr-o zi micuta surioara m-a sunat si m-a chemat sa mai verific ceva la invitatiile de nunta. Am luat-o de buna si i-am spus ca vin in cateva minute.

Era singura cand am sosit si a inceput sa imi sopteasca ce dorinte si sentimente are pentru mine. Mi-a spus cat de mult ma doreste si ca ar vrea sa facem dragoste macar o data inainte de a ma insura si a ma darui surorii ei pentru intreaga viata. Eram total socat si nu am putut scoate un cuvant.
Mi-a spus ca merge la ea in dormitor iar daca doresc un ultim salbatic “zbor” nu trebuie decat sa intru la ea in camera. Am ramas ca o stana de piatra, stupefiat de cele ce auzeam, uitandu-ma dupa ea cum urca scarile.

Am stat asa cateva momente, apoi m-am intors si m-am indreptat spre iesire. Am deschis usa, cautand cu privirea locul unde mi-am parcat masina sa-mi iau prezervativele, cand au inceput ropote de aplauze.

Toata familia viitoarei mele sotii era adunata in fata casei si ma aplauda.

Cu lacrimi in ochi, viitorul meu socru s-a apropiat de mine si a inceput sa imi spuna:
– “Nici nu iti poti imagina cat de mandri suntem de tine ca ai trecut cu felicitari acest test. Nu as putea gasi un barbat mai bun pentru fiica mea daca as cauta in toata lumea. Bine ai venit in familia noastra !”


Morala:
Niciodata sa nu tii prezervativele la tine. INTOTDEAUNA acestea se pastreaza in masina !!!

NOTA: Aceasta povestire este fictiva si doar pentru amuzament !


Articole recente:

Articole similare:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *