Socializarea online poate dauna grav sanatatii

Romania a evoluat foarte mult la capitolul internet.

Vitezele atinse pe internet starnesc invidia multor locuitori din state mult mai dezvoltate economic decat Romania.

Odata cu acest mare privilegiu (spunem noi) a aparut lumea online care la inceput a atras tinerii, iar dupa o perioada nu foarte lunga persoane de toate varstele au inceput sa socializeze online.

Cea mai la moda platforma de socializare este Facebook. Aceasta platforma de socializare a devenit un "must" in randul tinerilor.

"Daca nu ai facebook … atunci nu existi." Mai inainte de Facebook a fost HI5 si tot asa. Yahoo Messenger permite interactiunea cu chat-ul de pe facebook si acest lucru a atras si mai multa lume in socializarea online.

Este un lucru bun daca este folosit cumpatat si foarte realist. In timp ce altii doar socializeaza pe internet si pierd contactul usor usor cu lumea reala, exista si partea intunecata a acestui mediu online.

Foarte multi tineri dupa o perioada scurta in care au interactionat cu diverese persoane au ajuns sa se intalneasca si in lumea reala.

Acest lucru nu este rau, dar ce te faci cand constati ca ai stat de vorba pe facebook sau yahoo messenger cu o persoana care are profil fals ? Ar fi bine sa fie doar o dezamagire si atat.

Multe fete au cazut prada astfel retelelor de proxeneti, multi baieti nu au gasit fata superba care o vedeau pe facebook si tot asa.

Socializarea online nu trebuie sa devina un mod de viata. Cand cineva va da sfaturi pe retele de socializare dupa care va propune o intalnire ar fi bine sa va ganditi inainte daca sunteti siguri ca stiti cu cine va intalniti.

Hotii au trecut si ei pe facebook. Multi posteaza pe Facebook locatiile in care sunt, cand pleaca in vacanta si cand se intorc.

Acesti hoti au acces la aceste informatii din spatele unui profil fals si astfel puteti ajunge victima.

Sfat: Mare grija ce informatii postati pe retelele de socializare ! Fiti mai prudenti !

Articole recente:

Articole similare:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *