Sfarsitul lumii din nou

sfarsitul lumii,apocalipsaSFARTSITUL LUMII IAR ?

Oracolul din Shambala care este un calugar tibetan de la manastirea Gyandrek, de langa Kailas reuseste sa bage din nou spaima in oameni.

Calugarul anunta NASA ca pe 21 DECEMBRIE 2012 incepe Apocalipsa, mai exact (din punctul lui de vedere) vom intra in zona galactica de energie zero.

Oare ? Cam des auzim despre SFARSITUL LUMII de cand a inceput criza mondiala !

Sa fie oare un siretlic ce va duce la cresterea vanzarilor ?

De fiecare data cand se face cate un astfel de anunt dur precum “GATA ! VINE SFARSITUL LUMII !!!” oamenii mai slabi de inger incep sa-si faca provizii de alimente, apa, combustibil, ceea ce duce la cresterea consumului, iar producatorii si vanzatorii isi freaca palmele de fericire.

Vedeti ca nu toata lumea este speriata ?

Noi propunem sa mai cumparam pe langa alimente si tablete, telefoane de ultima generatie ba chiar sa ne cheltuim toate economiile ca doar vine sfarsitul lumii si nu o sa ne mai foloseasca. Sa nu uitati de baterii. Cred ca v-ati dat seama ca e o gluma !

Ca sa fie sigur ca baga spaima in oameni acesta spune:

Aceasta este o stare speciala a spatiului, in care nu va exista niciun fel de energie. Va fi intuneric total si liniste. Fara energie electrica si comunicatii. Intunericul va fi insotit de fulgere de lumina, ca un joc de lumini si umbre. Uneori Pamantul se va cutremura. Unele cladiri pot fi distruse.

Noi credem ca a citit prea multe carti SF sau nu-i face bine la cap viata de la manastirea pe care o conduce.

Ba chiar acest calugar da si cateva sfaturi despre cum poti sa supravietuiesti APOCALIPSEI.

Cu siguranta va scoate si o carte pe aceasta tema, ca doar nu a facut atata valva degeaba.

Noi suntem foarte siguri ca multi se vor panica si vor fi oameni speriati. Se vor inghesui la biserica mai mult ca niciodata.

Ce-i drept disperarea unora devine o arma de manipulare in mana unor oameni dibace ce stiu cum sa conduca oamenii mai slabi. Se munceste din greu la indobitocirea lumii. Oamenii perfecti sunt cei care nu gandesc.

Romania este un exemplu bun.

Cati politicieni nu au promis marea cu sarea.

S-a intamplat ceva ? Nimic.

Asa va fi si cu noul sfarsit al lumii.

Articole recente:

Articole similare:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *