Sfarsitul lumii 2014 va veni ?

sfarsitul lumii,sfarsitul lumii 2014Sfarsitul lumii 2014

Cand vine vorba despre sfarsitul lumii lumea se imparte in doua.

Pe de o parte sunt cei care realizeaza ca este o tehnica de manipulare pentru sporirea consumului, pe de alta parte sunt cei care se pregatesc temeinic pentru aceasta zi apocaliptica.

Va asteptati sa facem predictii ?

Noi nu facem asa ceva. Nu vrem sa speriem pe nimeni. Noi nu credem ca va veni Sfarsitul lumii in 2014.

Care parte procedeaza corect ?

Nu vom sti niciodata. Pana acum mai toti prezicatorii au dat gres, dar cat timp s-a vehiculat acest eveniment magazinele au avut vanzari frumoase, altii au inchiriat buncare, deci au iesit profituri frumoase.

Cum arata Sfarsitul lumii 2014 ?

Din punctul nostru de vedere Sfarsitul lumii 2014 este la fel ca sfarsitul lumii 2013, dar sa nu uitam cateva elemente importante care chiar pot duce spre sfarsitul omenirii.

Statele Unite Ale Americii se chinuie sa se redreseze, Coreea de Nord tot ameninta cu razboiul nuclear, iar intreaga lume este inca in recesiune.

Sa nu uitam ca de-a lungul timpului recesiunea a fost purtatoare de razboaie destul de grele.

Acum a mai aparut o teorie. Conform mitologiei nordice pe 22 februarie 2014 vine Sfarsitul Lumii, adica intreg Pamantul se va scufunda in ape si se vorbeste si despre Internet ca fiind una din cauze.

Voi mai credeti in aceste baliverne ?

Noi oricum nu credem.

Din punctul nostru de vedere cel mai mare dusman al omenirii in momentul de fata este saracia care va provoca revolte de proportii sau poate chiar razboaie in lupta pentru suprematie.

Un alt dusman al nostru este pierderea increderii in propriile forte si intoxicarea noastra de majoritatea televiziunilor.

Sfarsitul lumii poate fi in fiecare zi pentru cate cineva.

In 2014 cel mai bine ar fi sa ne concentram pe greselile facute in anul 2013 si sa incercam sa ne dezvoltam cat mai mult.

Nu uitati sa dati Like si Google+ daca v-a placut acest articol.

Articole recente:

Articole similare:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *