Sfarsitul lumii 2012

Traim intr-o perioda plina de incertitudini, dar cea mai ingrijoratoare este disparitia omenirii. S-au dezvoltat o multime de teorii privind sfarsitul lumii sau a incetarii timpului. Va vom prezenta pe scurt care sunt cele mai importante, iar in subiectele urmatoare le vom analiza pe rand si ne vom gandi care sunt cele credibile.

                1.Profetiile maya. Se spune despre calendarul maiasilor ca se termina brusc pe data de 21 12 2012, atunci cand Pamantul va fi in centrul unei sincronizari galactice.Se presupune ca Mercur, Venus, Marte, Jupiter, Saturn, Soarele si Luna se vor alinia intr-o conjunctie unica, acest teorie fiind prezisa inaintea descoperirii telescopului. (citeste mai jos pentru alte profetii).

                2.Predictiile lui Nostradamuss.Recent descoperita carte pierduta a lui Nostradamus contine desene care pot contine indicii codate despre ceea ce se va intampla in anul 2012. Atat desenele, cat si catrenele scrise de acesta, indica faptul ca Pamantul  se va afla intr-o perioada de haos. Catrenul 1:55 : ”Va fi mare varsare de sange, Cerul va deveni straniu, Amandoua pe pamant, pe mare, dar si in aer, Secte, foamete, regate, boli, confuzie.” Se presupune ca 70% din predictiile lui au fost adevarate.

                3.Profetiile lui Mitar Tarbic. Viziunile taranului sarb nu s-au limitat la viitorul Serbiei, ci au vizat multe evenimente internationale precum ambele razboaie mondiale, viitorul omenirii dupa razboaie, aparitia televizorului si a calculatorului, decaderea spirituala din zilele noastre, poluarea, calatoriile in spatiu si pe Luna, dependenta oamenilor de computere, telefoane mobile si masini, distrugerea Naturii, Noua Ordine Mondiala si multe altele.

                4.Planeta X (Nibiru) si asteroizii. Unii oameni sustin ca Planeta X va fi principala cauza de creare a valurilor imense(tsunami) , tornadelor si uraganelor care vor afecta Pamantul, iar altii cred ca aceasta planeta va intra in coleziune cu Pamantul, ceea ce va duce la disparitia lui.

                5.Inversiunea polilor magnetici. La nivel planetar, in 2012 vom avea de-a face cu o inversiune a polilor magnetici, fenomen ce se petrece o data la 13000 de ani, ceea ce echivaleaza cu o revolutie completa a Pamantului in jurul Soarelui.

                N-ar trebui sa ne gandim la aceste lucruri pentru ca nu o sa stim daca o sa fie adevarate sau nu. In ultima decada, au mai fost cel putin 3 preziceri ca Pamantul ar disparea care nu au fost deloc reale: alinierea Soare-Luna-Pamant din anul 2000, The Judgement Day din data de 21 mai 2011 isterie provocata de Harold Camping, apocalipsa din 11 11 2011.

Articole recente:

Articole similare:

6 comments for “Sfarsitul lumii 2012

 1. Andrei23Andrei
  07/11/2011 at 18:30

  Voi sunteti nebuni ma oameni.

  Foarte interesant articolul, dar cand am vazut titlul ma asteptam la aberatii gen gata o sa murim cu totii.

  Feliciari.

 2. Radu
  08/11/2011 at 11:51

  Sfarsitul Lumii e un prilej bun de baut si de facut paranghelii.

  Care se baga ? 😀

 3. what'a'f?
  10/11/2011 at 14:03

  o sa fie sfarsitul lumii si maine si la anu , deci o sa murim de 2 ori. super-articol.

  • lol
   10/11/2011 at 14:50

   am mai murit de 2 ori pana acum, maine inca o data, in 2012 inca o data… de cate ori trebuie sa murim, pana o sa muri de-a binelea? zici ca jucam counter strike…:)

 4. 15/11/2011 at 22:54

  :))))))))

  O sa murim alta data … probabil cand ne oboseste organismul.

  :)))))

 5. 04/12/2011 at 19:49

  Nice post. I used to be checking constantly this weblog and I am inspired! Very helpful information particularly the remaining section 🙂 I handle such info much. I used to be looking for this certain information for a long time. Thank you and good luck.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *