Sf Mihail si Gavril – Idei de mesaje si urari

felicitari,la multi ani,mihail si gavrilPe data de 8 noiembrie a fiecarui an este Sarbatoarea Sfintilor Mihail si Gavriil.

In aceasta zi frumoasa de 8 noiembrie sunt sarbatoriti toti cei ce poarta nume derivate din Mihail si Gavril.

CARE SUNT NUMELE DERIVATE DIN MAIHAIL SI GAVRIL ?

Daca nu stiti pe cine sa felicitati iata care sunt numele derivate din Maihail si Gavril:
– Nume derivate din Gavril: Gavriil, Gavril, Gabriel, Gabriela, Gabi, Gabita
– Nume derivate din Mihail: Mihai, Mihaela, Mihaiela, Mihaila, Michi, Mihaita, Misu, Misa, Mihnea, Mihalache, Mihalcea, Mihu

 

IDEI DE MESAJE, URARI, FELICITARI SI SMS-uri de Sf. Mihail si Gavril

 

Cum peste 1.300.000 de romani poarta numele Sfintilor Arhangheli Mihail si Gavril, care se serbeaza pe 8 noiembrie, dorim sa va dam cateva idei de urari, mesaje, felicitari sau sms-uri:

Doamnei Gabi, Luminoasa zi a numelui sa va aduca sanatate,fericire si implinirea dorintelor dumneavoastra si intregului colectiv cu care lucrati. La multi ani! Cu stima

Arhanghelul Mihail,inger al adevarului si dreptatii,sa-ti stea alaturi mereu,la bine si la greu,sa-ti lumineze calea si sa-ti arate destinul. La multi ani Mihai!

Toate florile din lume pentru tine Gabi! Sa ai o zi superba si sa fii inconjurata doar de iubire!
O zi frumoasa si o viata plina de bucurii! La multi ani, Gabriel!

De Sf. Mihail si Gavriil, fie ca cei dragi sa te inconjoare cu caldura sufletelor lor intr-o seara magica, iar fericirea sa te ia in bratele ei in acest moment special!

Scumpa Mihaela, iti doresc sa iti sarbatoresti ziua numelui inconjurata de sanatate, fericire si de privirile pline de iubire ale celor dragi tie!

Gabriel(a) te felicit cu ocazia zilei de nastere si iti urez un cer senin, un soare stralucitor, fericire deplina si tot ceea ce este mai pur si mai luminos. Fie ca aceasta sarbatoare sa-ti aduca in dar realizarea tuturor visurilor.

De ziua numelui tau si in orice alta zi iti urez sa ai parte de momente speciale, cu bucurii si sa ramai cu multe amintiri placute. Sa ai o zi excelenta!
La multi ani, Gabriela !

Frumoasa fie-ti viata , bella ,
Iubirea sa te insoteasca tot mereu ,
Norocul fie-ti pavaza la greu !

Sa ai parte de cat de multa fericire iti poate cuprinde inima, de cat de multe zambete iti poate darui o zi si de toate binecuvantarile pe care ti le poate aduce viata. La multi ani Gabriel / Gabriela / Mihai/ Mihaela !

Draga Mihai de ziua ta vreau ca orice dorinta neimplinita sa se implineasca si sa fii cel mai fericit om de pe pamant pentru ca meriti pe deplin, La multi ani!

Buna dimineata si la multi ani! Sper ca am intrat in topul celor mai matinali prieteni care ti-au urat la multi ani de Sfintii Mihail si Gavril..nu?

Chiar daca am intarziat cu acest mesaj,doresc sa stii ca eu stiu ca este ziua ta si ca iti doresc La multi ani si sa fii iubit!

In aceasta zi cand toata lumea este fericita eu iti urez La multi ani,iar tu Mihai sa fii cel mai fericit dintre fericiti! Pup.

Articole recente:

Articole similare:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *