Service LG Reparatii Electronice si Electrocasnice

service,lg,service lgSERVICE LG

Se pare ca esti in cautarea unui service LG de reparatii electronice si electrocasnice in orasul tau.

Esti un norocos pentru ca ai dat peste cel mai mare si mai bun service LG din Romania, nu numai din orasul tau.

Daca ai probleme cu un produs LG nu trebuie decat sa iti faci gratuit un cont online la noi (Inregistrare cont service LG aici), dupa care produsul tau va fi reparat.

Daca ti-ai facut cont sa stii ca acum ai acces la un service LG cu acoperire nationala, diagnosticare gratuita, remediere rapida, garantie la reparatie si consultanta gratuita. Produsul va fi ridicat gratuit de curier si dupa reparatie va fi adus gratuit la dvs. acasa.

Suna bine nu ? Fa-ti cont acum DIRECT DE AICI la SERVICE LG RAPID

Vreti sa stiti cate ceva despre LG ?

LG Electronics a fost fondata pentru prima data in anul 1958 sub denumirea de GoldStar.

Din acel moment cei de la LG au inceput sa mearga pe un drum al evolutiei spre era digitala moderna, reusind sa ne incante cu produsele lor cu un design deosebit, calitate inalta si preturi atractive.

LG Electronics a lansat multe produse noi, a aplicat tehnologii noi sub forma dispozitivelor mobile si televizoarelor digitale in secolul 21 si continua sa-si consolideze statutul de companie globala.

Service LG Reparatii Electronice si Electrocasnice in orasul tau

In anul 1959 LG produce in Coreea primele radiouri, televizoare, frigidere, masini de spalat si aparate de aer conditionat foarte apreciate.

In anul 1995 devine din GoldStar in LG Electronics si achizitioneaza Zenith din Statele Unite ale Americii.

In anul 1998 dezvolta primul televizor cu plasma de 60 de inchi din lume, in anul 2003 intra pe piata de telefoane GSM din Marea Britanie, iar in anul 2007 lanseaza primul player si unitate de discuri in format dual, de inalta definitie din industrie si lanseaza televizorul LCD Full HD la 120 Hz.

Articole recente:

Articole similare:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *