Sanatatea in arta Feng Shui

sanatatea,buddha,buddha veselSanatatea in FENG SHUI

Deoarece nu exista nimic mai presus de sanatate, Feng Shui ne ajuta sa ne invingem nelinistile, suferintele interioare si sa depasim toate obstacolele din viata.

Intr-un articol scris de noi in aprilie 2012 Omul si armonia in viata pamanteasca, descriam la modul general cele mai importante stari asupa carora trebuie sa actionam pentru a avea un echilibru in toate sectoarele.

Sanatatea in Feng Shui: Vezi magazin online

Astazi, dorim sa ne oprim un pic la sectorul SANATATE deoarece nu-i asa, dupa cum zicea Socrate, nu exista un bun mai de pret decat sanatatea.

Sanatatea in Feng Shui

Se stie ca originea multor boli ale omului, este legata de proasta dispozitie. De aceea omul trebuie sa fie foarte atent la mediul ce-l inconjoara si sa depisteze influentele nefaste pentru a le inlatura. Cu totii cunoastem legatura dintre psihic si fizic si ca sa schimbam lucrurile din viata noastra asa incat sa fim stapani pe sanatatea noastra, trebuie doar sa analizam un pic mediul in care traim.

Daca nu simtim caldura si armonie in jur, inseamna ca Chi-ul ori a stagnat ori nu circula cum trebuie.
Chi-ul, energia vie din jurul nostru, ajuta atat casa in care locuim sa fie prospera si linistita si sa ofere bucurie locuitorilor ei, cat si organismul uman sa detina echilibrul perfect intre energiile yin si yang.

Sanatatea in Feng Shui: Vezi magazin online

Practicantii artei Feng Shui simt atunci cand energiile se imbina armonios si traiec armonios, impliniti, dinamici si vor traversa situatiile dificile din viata cu o mai mare usurinta decat restul oamenilor.
Curatenia in spatiul in care traim, pentru mine ca si practicant al artei Feng Shui, este extrem de importanta. Ordinea in sifoniere, dulapuri, frigider de asemenea. Lasati lumina sa patrunda in incapare, inlaturati sursa de umiditate permanenta, florile uscate si care nu mai au sanse de revenire la viata. Cu siguranta am observat cu totii ghemotoace de praf, par, etc. care se rotesc la cel mai mic curent. Trebuie sa stiti ca aceste ghemotoace stagneaza vibratiile negative care sunt cunoscute sub numele de Sha. Chiar daca veti strange acele ghemotoace cu carpa sau aspiratorul, Sha va ramane.

Practicantii artei Feng Shui simt si cand Chi se transforma in Sha si incep cercetarile pentru a depista si elimina sursa care le perturba echilibrul.
Pentru a fi stapani pe sanatatea si existenta noastra, trebuie sa constientizam ca suntem responsabili de ceea ce facem, de noi, si daca am cauta sursa proastei noastre dispozitii, vom simti accesul la bunastare si fericire. Adevarul deranjeaza de multe ori si de aceea, ori refuzam ori negam ceea ce ni se intampla. Trebuie sa stim ca in acel moment, corpul reactioneaza si ne indica locul in care am fost agresati, ne atentioneaza ca trebuie sa reactionam. Daca ajungem la nivelul la care sa acceptam ideea ca exista o relatie stransa intre corp si spirit, putem trece mai departe si sa cautam semnifiatia simptomelor fiziologice.

Sanatatea in Feng Shui: Vezi magazin online

Confirm faptul ca FENG SHUI ne ajuta sa actionam in favoarea noastra si sa intelegem ce ni se intampla. Orice leziune asupra corpului nostru are un corespondent in actiunile viitoare.

Articole recente:

Articole similare:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *