Samsung Galaxy S4 pentru tine

samsung galaxy s4,galaxy s4

SAMSUNG GALAXY S4

SAMSUNG GALAXY S4 PRET

DESPRE SAMSUNG GALAXY S4

De cand a fost lansat oficial, Samsung Galaxy S4 a devenit un smartphone foarte cautat.

Este un telefon mobil din categoria smartphone pe care ruleaza popularul sistem de operare Android 4.2 Jelly Bean Plus si este disponibil in culorile Alb (varianta Samsung I9505 GALAXY S4, 16GB, White) si Negru (varianta Samsung I9505 GALAXY S4, 16GB, Black).

Vezi aici preturi si detalii complete Samsung Galaxy S4 Black

Vezi aici preturi si detalii complete Samsung Galaxy S4 White

Galaxy S4 are 2 Gb memorie RAM si un spatiu de stocare intern de 16 Gb si permite card de memorie microSD de pana la 64 Gb. Camerele foto incorporate sunt de 13 MP, iar cea secundara de 2 MP.

Are un design reusit, poate fi un cadou perfect si ofera foarte multe functionalitati.

Galaxy S4 detine un ecran FULL HD Super AMOLED cu o diagonala de 5 inch cu o rezolutie de 1080 x 1920 si bineinteles Corning Gorilla Glass 3, dar noi vom vorbi la general despre aceasta bijuterie.

Din punctul nostru de vedere, Samsung Galaxy S4 este un telefon din noua generatie de smartphone, care face fotografii superbe, poate filma la rezolutie inalta, are GPS, este perfect pentru jocuri datorita display-ului foarte generos si se poate conecta la orice retea Wireless (b/g/n/ac) si de ajutor poate fi si tehnologia Bluetooth in versiunea 4.

Este un telefon care se misca foarte bine si se pot instala pe el fel de fel de aplicatii din Google Play.

Cum internetul a evoluat foarte rapid puteti conecta acest superb telefon intr-un cloud si astfel veti putea partaja documente, filme si fotografii cu toate aparatele conectate in cloud.

Mai exact puteti accesa documentele si fotografiile din calculatorul de acasa sau de la birou si de pe telefonul mobil, dar si invers.

Comanda online direct de aici: Pret Samsung Galaxy S4

Articole recente:

Articole similare:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *