S-au descoperit femeile piranha

Ce este o femeie piranha si cand a aparut ?

Numele de femeie piranha a fost atribuit de un mare avocat pe nume Diane Benussi care a facut un studiu de comportament al femeilor care isi doresc sa duca o viata lipsita de griji fara a lucra nici macar o zi in viata ei.

Femeile piranha sunt femei extraordinar de frumoase care sucesc mintile barbatilor foarte bogati si in general mult mai in etate decat ele.

Cea mai la moda capcana intinsa de femeile piranha barbatilor bogati este conceperea unui copil, care din pacate va fi moneda de schimb pentru o viata linistita.

Astfel de femei piranha avem si in Romania.

Daca facem o plimbare prin cuplurile din lumea mondena a Romaniei veti recunoaste multe femei piranha care au recurs la astfel de metode.

Unele femei piranha reusesc sa isi pacaleasca victimele bogate sa le umple conturile cu euro, dolari, lei sau lire sterline pe care acestea ii folosesc la achizitia unor automobile de lux, bijuterii pe care multe fete nu le-au vazut nici la televizor, dupa care incearca sa-si uneasca destinele.

Dupa casatorie sau chiar inainte de casatorie acestea incearca sa faca un copil care le va aduce viata linistita. De foarte multe ori barbatii bogati nici nu stiu ce ii asteapta, iar acestia sunt asigurati ca nu e nici un risc, deoarece marea lor iubire foloseste anticonceptionale.

Dupa cateva luni constata ca au fost pacaliti ori cred in dragostea lor pana cand vor simti pacaleala pe propria lor piele.

O mare vina o au si victimele care nu sunt constiente ca la o varsta de 50-60 de ani NU pot atrage o femeie de 20-25 de ani care arata superb.

In general femeile piranha motiveaza iubirea lor prin faptul ca se simt atrase de barbati mai in varsta, deoarece au senzatia de protectie si stabilitate. Economica am completa noi.

Curiozitatea noastra este sa intalnim o femeie care sustine ca iubeste barbatii mai in varsta, casatorita cu un barbat mai in varsta care traieste dintr-o pensie normala si intr-o casa modesta.

Daca sesizati ca o femeie superba va face ochisori dulci si va explica cat de indragostita este, ar fi bine sa va ganditi de mai multe ori asupra acestui aspect.

Si femeile mai in etate si care au multi bani ar trebui sa fie atente la barbatii piranha despre care vom vorbi in alt articol.

Articole recente:

Articole similare:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *