Router wireless pentru acasa

wireless,router wireless,router pentru acasa,router wireless pentru acasaWIRELESS PENTRU ACASA

ROUTER WIRELESS

WIRELESS PE RDS, UPC sau ROMTELECOM

Trebuie sa recunoastem ca internetul acasa a ajuns foarte accesibil, la un pret mic si la viteze uimitoare.

CLICK AICI: Cele mai ieftine routere wireless pe eMag.ro

Sa nu uitam ca in Romania internetul este la viteze superioare fata de multe tari mult mai dezvoltate decat noi.

Vezi mai jos recomandarile noastre pentru a face alegerea corecta

Cum intr-o casa exista mai multe echipamente care se pot conecta la internet cum ar fi un calculator, un laptop, o tableta, un smartphone sau chiar un TV, atunci apare necesitatea de partajare a unei conexiuni la internet catre toate echipamentele din casa.

Daca pana acum cativa ani era o tehnologie scumpa, in zilele noastre oricine isi permite o mica retea in care sa isi conecteze echipamentele la internet atat pe cablu cat si wireless.

Ca sa poti face asta ai nevoie de un router wireless.

De ce un router wireless ?

Cu ajutorul unui router wireless se poate partaja (imparti) conexiunea internet (de la RDS, UPC, Romtelecom, iLink, etc.) atat folosind cabluri UTP cat si folosind tehnologia wireless (pe unde radio).

Pretul unui astfel de router poate incepe de la 50-70 de RON si poate ajunge si la cateva mii de RON, dar noi vom prezenta doar cateva routere cu un pret accesibil tuturor buzunarelor.

Daca sunteti in cautarea unui router wireless ieftin si bun atunci cu siguranta veti fi incantati de Router Wireless N150 TP-LINK TL-WR720N. Design interesant, foarte usor de configurat, Wireless N cu doar doua porturi de retea de 10/100. Se adreseaza utilizatorilor dintr-un apartament sau o casuta cu doua trei camere fara pretentii extraordinar de mari.

Daca dorim un router putin mai performant pana in 150 de RON, cu mai multe porturi de retea, un semnal wireless mai bun, atunci recomandam Router wireless N TP-LINK TL-WR740N, Router Wireless D-Link DIR-501, Router wireless D-Link DIR-600 sau un Router Wireless-N 300 Linksys E900 by CISCO.

Daca doriti un router wireless rezistent cu un semnal wireless stabil si sa va bucurati de rate de transfer mari atunci cu siguranta aveti nevoie de un router cu porturi 10/100/1000 si wireless Dual Band, care sunt putin scumpe, dar isi merita banii.
In acest caz noi va recomandam: Router Wireless Dual-Band N600 Linksys EA2700, Router Wireless Dual-Band N750 Linksys EA3500 sau Router Wireless Dual-Band N900 Linksys EA4500.

Cele prezentate mai sus sunt recomandate pentru utilizatorii care au conexiuni la internet mai mari de 100 Mbps (merg foarte bine pe Fiber Power 120 sau Fiber Power 150 de la UPC) sau pentru o retea mica de birouri unde se face transfer mare de date in retea.

Articole recente:

Articole similare:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *