Romanii au talent

romanii au talent,gica hagiROMANII AU TALENT

DESPRE TALENTUL ROMANILOR

Cu siguranta ati auzit de foarte multe ori ca “romanii au talent”.

Majoritatea au un talentul de a-si denigra tara si poporul din care face parte desi nu au trecut de granita niciodata in viata lor.

Oameni total nepragatiti fac politica si se dau cu parerea despre ce trebuie facut in tara asta, iar cand ajunge acasa mai trage o tuica pe gat ca doar a avut o zi interesanta.

La carciuma toti romanii sunt foarte interesanti. Stiu de toate, se pricep la orice, doar ca nu mai au timp si de gospodaria lor.

Este adevarat ca romanii au talent, dar din pacate cei care au cu adevarat talent nu sunt bagati in seama ca “e prea prosti” cum zic unele dintre elitele tarii.

Romanii au talent si in viata politica. Dorm in plen, canta pe holuri, danseaza la diverse evenimente, dar uita sa ne conduca corect.

Poate sunt prea preocupati de bugetele lor si ale noastre oricum nu mai conteaza ca nu se voteaza prea de curand. Si pana la urma chiar daca vin alegerile, mai impart cativa mici si cateva galeti, pleaca la drum cateva microbuze pline cu pensionari, multa gargara la televizor si din nou si-au asigurat scaunele.

Ca romanii au talent s-au convins si alte tari. Dupa Spania si Franta, Anglia a observat ca romanii au un talent fantastic cand vine vorba despre “sterpelit”.

De ce ?

Pentru ca noi romanii cu ajutorul televiziunilor asta promovam. La stiri nu mai vezi decat sinucideri si omucideri, iar cand vine vorba despre altceva cu siguranta vom discuta despre Andreea Tonciu, Mitea, Oana Lis, Oana Zavoranu si alte vedete inventate cu povesti inventate.

Romanii cu adevarat talentati fug din tara, pentru ca cei care ne conduc nu dau doi lei pe ei. Alte capete mai luminate, le pun la dispozitie o viata frumoasa si culeg roadele muncii lor.

Un exemplu foarte bun sunt Statele Unite ale Americii. Cum apare cate o valoare imediat il recruteaza. Ii ofera conditii si de atunci americanii beneficiaza de ideile si descoperirile lor.

De ce merg lucrurile prost pe la noi ?

Romanii au talent si se pricep la toate. Contabilul se pricepe la marketing, este jurist, avocat, administrator, responsabil de achizitii, IT-istul firmei si se pricepe extraordinar de bine si in bucatarie.

Oare ? Chiar le stim pe toate ?

Romania poate ajunge departe daca fiecare s-ar ocupa inteligent de bucatica lui si tara noastra ar fi condusa de oameni competenti, incoruptibili si adevarati profesionisti in domeniul lor de activitate.

Astfel nu s-ar mai promova nulitatile la televizor. Invatam de mici copii la lectiile de istorie cat de brav a fost poporul roman. Cat adevar este oare acolo ?

Daca intrebi in alte tari mai dezvoltate, Romania este reprezentata de Gica Hagi, Ion Tiriac, Ilie Nastase, Nicolae Ceausescu, Dracula si hotii care ne strica imaginea tarii.

Articole recente:

Articole similare:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *