Romania hotarata sa adopte moneda euro in 2015

Dupa intalnirea presedintelui Traian Basescu cu cancelarul Germaniei Angela Merkel, Romania este laudata de aceasta ca este hotarata sa adopte moneda euro in 2015.

“Romania a confirmat ca vrea sa adere în 2015 la euro. Respect acest lucru, stiu ce inseamna sa se intreprinda reforme dificile pentru populatie. Doresc sa felicit Guvernul roman pentru determinarea cu care a implementat aceste reforme” spune Angela Merkel.

Traian Basescu a declarat la Berlin: “Ne mentinem obiectivul … si ii rog pe ziaristi sa nu zambeasca … de a intra în zona euro în 2015”

Ceea ce nu stim noi romanii de rand este faptul ca nu cunoastem costul acestei aderari la moneda euro privind spre Grecia.

Este foarte adevarat ca daca nu eram membri ai Uniunii Europene poate eram mult mai decat Grecia in acest moment, dar trecerea la euro cu siguranta ne va face sa scoatem mai multi bani din buzunare.
Intrebarea mea este: „DE UNDE SA MAI SCOATEM ?”, „MAI INTERESEAZA PE CINEVA SI PAREREA NOASTRA ?”, „CAT DE PREGATITI SUNTEM SA ADOPTAM MONEDA EURO ?”, „CAND VA SCADEA TVA-ul ?”, „CAND VOM SIMTI REFORMELE ?”

Inca mai sunt romani in aceasta tara minunata care primesc pensii pentru diferite boli inventate si neadevarate, inca avem romani care sunt cu adevarat bolnavi si nimeni nu ii baga in seama.

Platim CAS de care nu beneficiem in momentul de fata pentru ca spitalele nu au destule fonduri si atunci am sa ma adresez tuturor celor care au guvernat aceasta tara: „UNDE SUNT BANII ?”
O alta intrebare la care nu am primit raspuns pana acum: „DE CE IN ROMANIA CONSTRUCTIA AUTOSTRAZILOR ESTE ATAT DE SCUMPA ?”

Din pacate se pare ca nu vom primi raspuns la nici una din intrebarile de mai sus.
Sa speram ca vom trai mai bine … daca nu noi … macar copii nostri. Asa se consolau si parintii nostri.

Articole recente:

Articole similare:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *