Recomandari FENG SHUI pentru 2012 anul dragonului de apa

Feng Shui este o adevarata arta de a trai in armonie cu ceea ce va inconjoara, bazata pe o observare riguroasa a naturii si pe circulatia dinamica a energiei in Univers, de aceea este foarte important sa acordati mereu atentie mediului in care traiti !

Anul chinezesc 2012 va incepe pe 23 ianuarie 2012 si va dura pana pe 9 februarie 2013, ca atare este un an cu doua Lap Chun-uri – un alt semn excelent pentru aspiratiile noastre din acest an.

Profitati deci de energiile prielnice, deoarece 2013 va fi un an mult mai greu si din care Lap Chun-ul lipseste. Adoptati atitudinea triumfatoare a Dragonului si nu lasati sa va stea nimic in cale.

Stapanul anului este inzestrat cu calitati deosebite, nu suporta plictiseala, minciuna, monotonia, indiferenta si va incepe sa stimuleze activitatea in acei oameni care vor incerca sa fuga de problemele si dificultatile anului.

Horoscopul chinezesc pentru anul 2012 prevesteste evenimente si intalniri foarte importante, care pot schimba destinul fiecarei persoane. Profitand de oportuntatile aparute, poti sa obtii cu usurinta beneficiile de care dispune anul 2012. Dragonul, parte a energiei YANG, iubeste persoanele ambitioase si energice, ii place cand omul isi organizeaza singur viata, asadar, de o protectie deosebita vor avea parte cei care stiu exact ce-si doresc si isi urmaresc obiectivul in ciuda obstacolelor care li se ivesc in cale.

Dragonul este principalul simbol al artei Feng Shui si reprezinta forta, creativitate si puterea. Utilizat drept motiv decorativ are rolul de a alunga demonii. Fiti creativi, abordati problemele intr-un mod creativ, cautati solutii neobisnuite.

Articole recente:

Articole similare:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *