Real Hypermarket inchide un magazin din Timis dar deschide altele in Bucuresti

Potrivit unui comunicat al Real Hypermarket Romania, compania va inchide magazinul situat langa Timisoara, in comuna Ghiroda, judetul Timis.

“Decizia de a inchide un magazin nu este niciodata una usoara, dar, daca este imperios necesara, atunci trebuie luata. Magazinul s-a dovedit a fi amplasat intr-o locatie ale carei planuri de dezvoltare nu s-au materializat, ceea ce a generat pierderi importante pentru compania noastra. In cei doi ani de functionare a magazinului Ghiroda, real,- a investit in mod continuu in pregatirea angajatilor sai; ei reprezinta prioritatea noastra numarul unu si vrem sa fie parte din echipa noastra si de acum inainte. Pentru ca suntem o companie responsabila, am demarat deja discutii individuale cu fiecare dintre angajatii magazinului Ghiroda, ca sa ne asiguram ca in continuare au locul de munca potrivit pregatirii lor, in cadrul echipei noastre. Timisoara este orasul in care am deschis primul magazin din Romania si va ramane un teritoriu strategic pentru real,-. Suntem mandri de performanta celor doua magazine real,- din Timisoara si de parteneriatele solide, pe termen lung, pe care le-am dezvoltat cu furnizorii locali si regionali. In continuare, angajamentul nostru fata de Timisoara este la fel de puternic, fapt dovedit si de investitiile substantiale facute in remodelarea magazinului Timisoara Nord”, a declarat Michel Lamoot director general real,- Hypermarket Romania.

Angajatilor din magazinul cu pricina le vor fi asigurate locurile de munca in cadrul companiei (asta ramane de vazut tinand cont de faptul ca in anul 2011 Real Hypermarket a facut disponibilizari masive prin metoda “fluctuatiei naturale”. In momentul de fata se observa cu ochiul liber lipsa angajatilor din magazine.).

Cu toate ca Real Hypermarket a luat cu greu aceasta decizie din pricina unei stopari a dezvoltarii zonei unde este amplasat magazinul, oficialii companiei doresc ca in anul 2012 sa isi continue expansiunea si sa deschida un magazin nou in in parcul comercial AFI Bucurestii Noi.

Pe langa acest nou magazin compania intentioneaza sa mai deschida inca doua magazine noi tot in Bucuresti.

Articole recente:

Articole similare:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *