Pensat si Makeup cu Nicoleta

Viata unei femei poate deveni foarte usor un cosmar, daca aceasta nu are grija de cateva elemente importante pentru frumusetea exterioara.

O imagine placuta in fata tuturor nu poate face altceva decat sa deschida usile catre o viata mai placuta si de foarte multe ori este factor hotarator in viata de business sau la locul de munca.

Pentru aceasta nu trebuie sa cheltuiti o avere ci pur si simplu aveti nevoie de sprancene pensate corespunzator, un machiaj nu foarte strident, dar care sa va scoata in evidenta elementele frumoase si sa ascunda imperfectiunile in functie de tinuta si evenimentul la care participati.

Un alt element pe langa vestimentatie sunt unghiile care trebuie sa aiba un aspect ingrijit. Foarte bine dau unghiile cu gel.

Barbatii de asemenea catalogheaza o femeie foarte rapid in functie de aspectul exterior si doar dupa aceea incearca sa cunoasca si latura interioara a unei femei (fara pic de misogism).

Coafura joaca si ea un rol foarte important la evenimente precum nunti, botezuri, majorate, intalniri de afaceri.

Daca aveti un eveniment si doriti sa aveti parte de un pensat corespunzator si un machiaj facut de experti in domeniu puteti apela la experta noastra in pensat si machiaj.

V-ati saturat ca sprancenele sa nu mai aiba nici o forma ?

Doriti sa fiti deosebita la o nunta sau la un botez ?

Apelati cu incredere la cineva care stie cum sa va puna in evidenta ochii si sprancenele.

Pentru pensat in orasul Constanta sau daca doriti un machiaj in Constanta pentru diferite evenimente, Nicoleta va sta la dispozitie.

Serviciile pe care Nicoleta le poate oferi sunt: pensat, makeup, masaj facial, masti de fata, tratamente de ingrijire a tenului si prin partenerii nostri in curand unghii cu gel.

Date de contact:

Nicoleta
Pensat Constanta,Tulcea
Makeup Constanta,Tulcea

E-mail: koli_nico@yahoo.com
Telefon: 0762 169 400

Articole recente:

Articole similare:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *