Peisaje de iarna superbe – Wallpapere cu peisaje de iarna superbe – video inclus

Iarna desi este un anotimp rece si ne poate pune in dificultate, trebuie sa recunoastem ca anotimpul iarna ofera printre cele mai superbe peisaje.

Peisajele de iarna ne incanta ochii si ne ofera o senzatie de liniste.

Sa nu uitam ca pe langa peisaje de iarna superbe cu copaci plini de zapada mai avem si superbele sarbatori de iarna precum Sfantul Nicolae, Sarbatoarea Craciunului, distractia de Revelion, Sfantul Ion, Boboteaza si ar mai fi destule de mentionat.

Sarbatorile de iarna reprezinta pentru unii cel mai frumos peisaj din timpul anului. Peisajele de iarna aseaza pe campii si dealuri frumoasa ninsoara ce incanta privirea tuturor.

Un peisaj superb de iarna in care se regasesc brazi inalti si falnici incarcati de zapada, troiene de zapada pe munte, turturi de gheata la streasina caselor, copii care se bulgaresc si construiesc impreuna cu parintii un om de zapada, copii care se dau cu sania, poate fi oferit numai de anotimpul numit iarna.

Exact cum spune si Vasile Alecsandri in poezia sa “Iarna”:

Tot e alb, pe camp, pe dealuri, imprejur in departare
Ca fantasme albe, plopii insirati se perd in zare
Si pe-ntinderea pustie, fara urme fara drum
Se vad satele perdute sub clabuci albii de fum.

Daca sunteti pasionati de peisaje de iarna, wallpapere cu peisaje de iarna, CIBOSTECA.ro a facut o colectie cu peisaje de iarna si wallpapere de iarna cu fulgi de nea, peisaje superbe de iarna care sa va linisteasca si sa va bucure.

Le puteti folosi si ca wallpaper pentru calculatorul dumneavoastra.

Daca doriti sa vedeti peisajul de iarna la dimensiunea reala nu trebuie decat sa faceti un click pe peisajul dorit si eventual sa mai faceti un click in cazul in care doriti sa salvati peisajul de iarna.


VIDEO: PEISAJE DE IARNA DIN CEAHLAU


Articole recente:

Articole similare:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *