Pana cand noi romanii “vom mai fi la fel de prosti” ?

romania,fuga,solutieDESPRE PAPAGALI EUROPENI

PAPAGALI IN FATA TARILOR DEZVOLTATE

Fie ca ne place sau nu sa recunoastem, din pacate suntem o tara cu posibilitati de dezvoltare foarte mari, administrate de oameni care isi doresc asuprirea poporului si nicidecum dezvoltarea oamenilor de rand.

Romania in mare parte este reprezentata in Europa de jafuri, crime, cersetori. Multi vor sari in sus ca avem medici, asistente si fizicieni.

Oameni buni. AM AVUT medici buni, asistente medicale, fizicieni, chimisti, matematicinei, buni economisti. Cei care stapanesc cu adevarat aceste domenii conduc din umbra alte tari. Romania le-a oferit conditii mizere de munca, salarii mizerabile si multe jigniri.

In OCCIDENT sunt respectati, bine platiti si fata de dulcea noastra Romanie mai beneficiaza si de pensie la batranete pe langa multe alte beneficii.

Anglia si SUA momesc cu beneficii elitele si posibile elite, iar rezultatul este conducerea lumii si de aceea merita mult respect.

Am avut o revolutie in 1989 in care am impuscat “dictatorul” pentru o viata mai buna !!! Mai jos avem si pararea lui Valeriu Sterian scri8sa in versuri si cantata pentru noi !

Dupa impuscarea dictatorului a avut loc fenomenul oamenilor imbogatiti prin “furt legal” din institutiile statului. Nimeni nu-i trage la raspundere si asa am ajuns ca noi populatia sa fim slugi la fosti apropiati ai Partidului Comunist care inca mai conduc Romania.

Noi astia “lache de rand” in termeni populari noi pentru a ne intretine trebuie sa suportam badaranismele si nesimtirile celor care ne conduc votand de fiecare data cu cei care ne promit o viata mai buna.

Pana cand noi romanii vom mai fi la fel de “prosti” si “indiferenti” ? Oare cat ne mai trebuie sa facem o noua revolutie pe bune ?

Am spus “prosti” si “indiferenti” intre cunoscutele ghilimele pentru ca romanii nu sunt asa. La cum decurg lucrurile in tara noastra, cu siguranta va iesi o galceava la nivel national pe care noi o vom sustine.

Muncim pentru cateva firme pentru a ne plati mancarea, pentru a plati taxele tot mai mari pentru nimic, pentru a plati fala unor diverse persoane.

Pana cand ? Pana vine varsta pensiei, moment in care statul roman se va “caca” in capul nostru ca suntem doar o povara pentru ei.

Cotizam la sanatate fara sa beneficiem de ceva, cotizam la drumuri si in realitate ne stricam masinile, cotizam pentru o pensie mizera.

De ce sa nu emigram ? Pentru ce sa intretinem niste “cururi in scaune comode” ?

VIDEO VALERIU STERIAN – VINO DOAMNE

Articole recente:

Articole similare:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *