OTV-DDTV-Dan Diaconescu-Partidul Poporului sunt oare pe sfarsite ?

Luna mai este o luna foarte grea pentru Dan Diaconescu si pentru OTV.

CNA l-a sanctionat drastic pe Dan Diaconescu, datorita propagandei electorale pe care a facut-o pentru Partidul Poporului (cel putin asta a fost motivatia CNA-ului – cat de dreapta a fost ii lasam pe altii sa decida).

De-a lungul timpului Dan Diaconescu s-a facut remarcat ca moderator de televiziune care a reusit sa ridice prima data OTV, care a fost inchis (sa nu uitam ca la inchidere l-a ajutat si emisiunea cu domnul Corneliu Vadim Tudor) si a reusit din nou sa il deschida.

Usor dar sigur, OTV cu ajutorul lui Dan Diaconescu a inceput sa capete audiente foarte mari si sa-si faca loc pe toate retelele de cablu.

Sa nu uitam cum asteptau romanii cu sufletul al gura un nou episod din celebrul caz al Elodiei sau show-ul facut de Tolea Ciumac si Magda Ciumac.

Emisiuni intregi in care Magda Ciumac si-a acuzat sotul de toate relele pamantului, a dansat pe masa, Tolea l-a bagat in tomberon pe Dan Diaconescu si lumea statea cu ochii sfecliti in televizoare la OTV sa vada ce a mai patit Magda sau Dan Diaconescu.

Au trecut si astea, dar multi au ramas in continuare pe OTV sau DDTV. Astfel lumea a inceput sa trimita mesaje si sa isi dea interesul numai sa apara si ei pe sticla la renumitul OTV sau DDTV.

Avand in brate doua televiziuni cu audienta destul de mare, Dan Diaconescu s-a gandit sa incerce sa candideze din partea Partidului Poporului facand promisiuni in emisiunile sale ca va aduce numai lapte si miere si toti hotii din tara asta vor fi pedepsiti. Romanii loviti de saracie si disperare au inceput sa caute sa intre in Partidul Poporului ca poate se schimba ceva in tara asta cu Dan Diaconescu Presedinte al Romaniei.

Greu de crezut ca Dan Diaconescu va ajunge Presedintele Romaniei, multi romani inca mai spera, dar viata politica este mult mai complicata decat cred multi.

Va reusi oare Dan Diaconescu sa salveze OTV-ul ?

Va reusit oare Dan Diaconescu sa se impuna in viata politica cu Partidul Poporului (PP) ?

Asta ramane doar de vazut de-a lungul timpului.

In cazul in care ramane fara licenta si OTV se inchide, Dan Diaconescu va emite OTV online la fel ca Nasul TV ?

OTV online cu emisiuni live (OTV live) ar fi o solutie pentru a-si pastra macar o parte din audienta.

Oare in curand OTV Live pe internet ?

Voi ce parere aveti ? Va reusi Dan Diaconescu ?

Articole recente:

Articole similare:

1 comment for “OTV-DDTV-Dan Diaconescu-Partidul Poporului sunt oare pe sfarsite ?

  1. Mimi
    23/05/2012 at 14:05

    Daca iese Dan Diaconescu presedinte eu ma mut in Afganistan 🙂
    Cred ca Dan Diaconescu a profitat ca are OTV si prosteste lumea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *