Oana Zavoranu si-a cerut iertare public

Pe Oana Zavoranu cred ca nu mai e nevoie sa o prezentam, deoarce nu cred ca este cineva in Romania care sa nu auda de “Oana Zavoranu si despartirea de Pepe”, “Oana Zavoranul si scandalul cu mamaei Marioara”.

Pe scurt Oana Zavoranu este nascuta pe data de 16 iunie 1973 in Bucuresti in zodia Gemeni, are inaltimea de 1,70 m, are doua surori decedate, om de televiziune si o foarte buna actrita.

Dupa nenumarate amenintari, jigniri si scandaluri televizate, Oana Zavoranu si mama ei au facut pace.

Din nou si tot in vazul tuturor, cu plansete. Sa nu uitam ca la ultima lor intalnire a iesit un mare scandal, soldat cu internarea in spital a mamei sale Mioara Zavoranu.

Doborata de scandalul cu vrajitoarele, in care fiica sa Oana Zavoranu este implicata, Marioara Zavoranu s-a internat in spital, cu probleme grave de sanatate.

In cadrul emisiunii Cancan TV, Oana Zavoranu i-a urat mamei sale “La multi ani” si i-a povestit cu ochii in lacrimi ca i-a fost frica de vrajitoare si de aceea a scris mesajele prin care ii dorea moartea.

Impresionata si uimita de gestul Oanei, Marioara i-a promis ca o va ajuta in lupta cu vrajitoarele.

“Vreau sa-mi cer iertare public de la tine… Am fost oarba si am crezut in minciunile individelor ca ai vrut sa ma omori. Dragostea mea pentru tine nu a reusit sa o stearga nimeni niciodata. Indiferent ce s-a intamplat intre noi, niciodata nu ti-am dorit raul”, a declarat Oana Zavoranu.

Articole recente:

Articole similare:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *