Noua tableta Novo 7 cu Android 4 de la chinezi cu 100 de dolari

Se pare ca chinezii au dat din nou lovitura la categoria tabletelor puternice.

Au iesit pe piata cu noua tableta Novo 7 care detine un procesor cu frecventa de 1 GHz si ruleaza cea mai noua versiune de Android de la Google si anume 4.0 Ice Cream Sandwich.

Novo 7 a fost lansat de compania chineza MIPS Technologies si are un display de 7 inch cu o rezolutie de 1920 x 1080 pixeli.

“Suntem incantati sa vedem lansarea pe piata a tabletei MIPS cu Android 4.0”, a declarat Andy Rubin videpresedinte al companiei Google. “Pretul scazut si caracteristicile performante sunt un mare castig pentru utilizatorii de dispozitive mobile”, a mai adaugat acesta.

Novo 7 este echipata cu un procesor Based XBurst JZ4770 cu frecventa de 1 GHz, un procesor grafic Vivante GC860 cu suport OpenGL si grafica 3D.

Bateria are o autonomie de 30 de ore in stand-by, 25 de ore pentru redare muzica, 8 ore pentru redare filme, 7 ore pentru navigare pe Internet sau 6 ore pentru jocuri. Tableta are conectivitate 3G, Wi-Fi (802.11 b/g/n), USB 2.0, HDMI 1.3 si microSD. Tableta va fi disponibila la un pret de aproximativ 100 dolari.

VIDEO CEA MAI IEFTINA TABLETA DIN LUME
Articole recente:

Articole similare:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *