Modele de tatuaje si semnificatii

tatuaj,tatuaj fete,tatuaje,fete,tatuaj inghinal,tatuaje inghinaleTatuajele au inteles si semnificatie simbolica. Sunt multe exemple, tatuajele cu ingeri care au semnificatie extrema apartinand religiei, aripile sunt cel mai folosit in modele. Pe langa asta, aceste aripi sunt tatuate impreuna cu cruci, scrieri si alte elemente care sunt folosite pentru a complementa frumusetea lor. Unele isi pot gasi radacinile in vremuri cand erau interzise baterea/purtarea acestor tatuaje , in special cele care includeau simboluri spirituale ca de exemplu ingeri sau cruci.

Tatuajele tribale tind sa afiseze istoria si in unele cazuri afisand statutul social, depinde de tribul care folose acele tatuaje.

Tatuarea inseamna altceva pentru Amerindieni care foloseau tatuajele pentru a-si arata masculinitatea de obicei prin tatuarea unor animale pe ei. Polynesienii foloseau aceste tatuaje tribale pentru a exprima istoria persoanei ce le purta pentru a ii identifica statutul social. Oamenii antici din Noua Zeelanda isi tatuau de obicei fata si picioarele.

Tatuajele faciale erau folosite in general pentru individualitate. Celticii foloseau tatuajele cu noduri, danteluri, abstracte si caractere mitice. Acestea sunt putine tipuri de tatuaje dar acum, putem vedea o multime de tatuaje cu modele la moda afisandu-se in societate. Nu putem analiza mintea nimanui pentru un motiv de ce s-au tatuat pe ei. Este gandul lor personal care l-a incurajat sa-si faca tatuajul/tatuajele.

Articole recente:

Articole similare:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *