Mircea Lucescu lovit de un tramvai in Bucuresti

Mircea Lucescu a fost lovit de un tramvai in Bucuresti

Mircea Lucescu a fost lovit de un tramvai in Bucuresti. Sursa foto: cancan.ro

Antrenorul echipei de fotbal Sahtior Donetk a fost lovit de tramvai in capitala.

Alaturi de Mircea Lucescu in masina se mai afla o persoana de 40 de ani.

Accidentul s-a produs dupa ce masina in care se aflau cei doi si care venea dinspre APACA a virat spre stanga si s-a lovit cu un tramvai care mergea in acelasi sens.

Acesta are patru coaste fracturate si sange in cavitatea toracica, iar dupa investigatii a fost internat in Sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti, dar din fericire starea lui este stabila.

In urma impactului dintre tramvai si masina lui Lucescu a mai fost avariata o masina.

Gabriela Husain a carei masina a fost avariata in urma accidentului spune:

“L-a invartit o data pe sosea, l-a proiectat .. m-a sters putin pe mine si a intrat in stalp (…) Deci, domnul Lucescu l-am vazut pe linia de tramvai, nu mi-am imaginat ca tramvaiul va intra in dansul. Am incetinit ca sa-i acord prioritate, ca sa nu blocheze tramvaiul, si in secunda urmatoare l-a pocnit tramvaiul, l-a invartit pe sosea, m-a sters un pic pe mine si s-a oprit in stalp. Eu eram in masina neagra.”

“Nu venea cu viteza. Deci eu pur si simplu l-am vazut pe linia de tramvai, facea stanga. Tramvaiul a intrat in el, l-a invartit, l-a proiectat in mine si s-a oprit in stalp. Eu n-am patit nimic. Mircea Lucescu era constient, el conducea, nu era lovit, avea putin sange pe maini, mai era cu cineva in masina in dreapta, un domn. Mi-au spus sa sun la 112, am sunat la ambulanta…in cateva minute au venit pompierii, SMURD-ul..”

Masina lui Mircea Lucescu este grav avariata.

SURSA: Mediafax/ProTV

Articole recente:

Articole similare:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *