Mesaje, urari si felicitari de Sfantul Ilie

ilieMESAJE DE SF ILIE

URARI DE SF ILIE

In fiecare an pe 20 iulie in calendarul Crestin Ortodox este sarbatoarea Sfantului Ilie.

In aceasta zi ne dorim sa trimitem urari de bine, mesaje de “La Multi Ani” tuturor ce poarta numele de Ilie (cunoscut si ca Sfantul ce aduce ploi in lumea pamanteasca) sau tuturor ce au nume derivate din Ilie.

Daca nu stiti cui sa trimiteti felicitari de Sfantul Ilie, atunci va spunem noi care sunt numele derivate din Ilie.

NUME DERIVATE DIN ILIE

Pentru felicitarea celor care poarta numele Sfantului Ilie si derivate ale numelui Ilie precum Lie, Ilies, Iliuta, Eliade, Eliana, Liana, Iliana, Lica va propunem cateva idei:

Cu ocazia sarbatorii zilei tale de nume, iti doresc multa sanatate si fericire. Sa ai parte numai de zile senine si insorite!

Cu ocazia sarbatorii Sfantului Ilie, iti doresc o ora de liniste, o zi senina, o saptamana de bucurii, o luna de impliniri, un an de prosperitate, un veac de sanatate, fericire si iubire. La multi ani!

Fie ca Dumnezeu sa decoreze fiecare raza de soare care ajunge la tine cu succes, fericire si prosperitate. La multi ani!

Iti doresc ca de ziua numelui tau sa ti se implineasca toate dorintele, sa fii fericit, iubit, sa ai parte numai de raze de soare in viata. La Multi Ani!

Iti urez sa ai o zi a numelui la fel de luminoasa precum aripile unui fluture, la fel de fericita precum cantecul privighetoarei si la fel de frumoasa precum o gradina plina cu flori.

Adierea vantului lin al acestei zile frumoase de vara sa te mangaie cu mirosul imbietor al florilor iar sufletul sa-ti ramana deschis catre calea fericirii si implinirii eterne. La multi ani!

In aceasta zi, cand numele tau este celebrat, se sarbatoreste cel mai mare facator de minuni si aducator de ploi in vreme de seceta, Sf. Ilie. Iti doresc sa invingi orice furtuna si sa ramai in orice moment un cer senin!

Cu ocazia sarbatorii zilei tale de nume, iti doresc multa sanatate, fericire si un sincer La Multi Ani! Sa ai parte numai de zile senine si insorite!

Daca mai aveti si alte idei de mesaje si felicitari asteptam sugestiile dumneavoastra.

Articole recente:

Articole similare:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *