Mesaje si urari de 8 Martie pentru Ziua Mamei

Cu siguranta nimeni nu ne poate contrazice ca mama este cea mai importanta fiinta din viata noastra.

Mama ne-a dat viata si pentru asta va trebui sa ne sarbatorim mamele pe 8 martie.

Pe 8 Martie toti copiii indiferent de varsta trebuie sa ne transmitem gandurile bune si sa ne cocolosim mamele cum stim noi mai bine.

Incepem cu mesaje sau urari de 8 martie si trebuie sa alegem si cele mai frumoase cadouri pentru fiinta care ne-a dat nastere, ne-a crescut si ne va cocolosi pe tot parcursul vietii noastre.

Daca nu va simtiti inspirat CIBOSTECA.ro va ajuta cu cateva idei de mesaje, felicitari, urari sau sms-uri de 8 martie:

Ziua de 8 Martie imi ofera prilejul potrivit pentru a-ti spune cat de mult insemni pentru mine. Vreau sa-ti multumesc pentru tot ceea ce am invatat de la tine: cum sa daruiesc neconditionat, cum sa am increde in mine. Tu ai fost cea care m-a iubit fara a cere nimic in schimb, tu esti cea care mi-a oferit sprijin si incurajari cand aveam nevoie, tu ai fost mereu alaturi de mine cand viata parea impotriva mea. Te iubesc, mamica mea !

Ultima ninsoare-ncarca merii
Dar curand ei plini vor fi de floare!
Martie, mamico, sarbatoare!
Sarbatoarea ta si-a primaverii!

De 8 Martie iti doresc mama multa sanatate sa ai cate mai multe bucurii in viata, iti multumesc mult ca mai facut pe mine si ca m-ai invatat sa iubesc! Te iubesc mama !

Imi iubesc mama la fel cum copacii iubesc apa si soarele. Ea ma ajuta sa cresc , sa prosper si sa ating cele mai inalte culmi ! Te iubesc mama !

Fie ca toate implinirile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa te insoteasca pretutindeni. Iti doresc un 8 Martie special !

“La multi ani” de ziua mamei inseamna mai mult decat flori si cadouri. Inseamna sa spui MULTUMESC, inseamna sa spui TE IUBESC.

Ziua de 8 Martie imi ofera prilejul potrivit pentru a-ti spune cat de mult insemni pentru mine. Vreau sa-ti multumesc pentru tot ceea ce am invatat de la tine: cum sa daruiesc neconditionat, cum sa am increde in mine. Tu ai fost cea care m-a iubit fara a cere nimic in schimb, tu esti cea care mi-a oferit sprijin si incurajari cand aveam nevoie, tu ai fost mereu alaturi de mine cand viata parea impotriva mea.Te iubesc, mamica mea !

Mesaje 8 Martie. Felicitari 8 Martie. Urari de 8 Martie. Sms-uri 8 Martie. Cele mai frumoase ganduri de 8 martie. Idei de mesaje de 8 martie

Articole recente:

Articole similare:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *