Mesaje si sms-uri amuzante de 1 aprilie

mesaje 1 aprilie,1 aprilie,sms 1 aprilie,mesaje amuzante,pacaleala 1 aprilie,felicitari 1 aprilie,glume pe sms 1 aprilie,mesaje amuzante 1 aprilie,sms amuzante 1 aprilie,mesaje funny 1 aprilie,sms funny 1 aprilie

1 APRILIE

PACALELI DE 1 APRILIE

MESAJE DE 1 APRILIE

Pentru ca vine 1 Aprilie, adica Ziua Pacalelilor ne-am gandit sa va dam cateva idei de mesaje si sms-uri ce puteti sa le trimiteti prietenilor.

Aveti grija cui trimiteti o astfel de pacaleala pentru a nu o incurca rau de tot. Glumele de 1 Aprilie (Ziua Pacalelii) nu sunt gustate chiar de toata lumea si se poate ajunge foarte repede chiar si la tragedii.

De preferat sa se faca glume inocente care sa puna repede in garda victima ca doar e o gluma nu ?

Iata propunerile noastre de mesaje sau sms-uri pentru 1 Aprilie:

  1. M-am gandit (numele victimei) ca nu trebuie sa mai traiesti in minciuna si sa-ti zic cine sunt eu cu adevarat.Te insel de 3 luni cu cel mai bun prieten/cea mai buna prietena al/a tau/ta din clipa in care el/ea s-a dat la mine, iar eu nu am putut refuza. Imi cer mii de scuze pentru sentimentele ranite si promit ca e ultima pacaleala de 1 aprilie care ti-o fac. Te iubesc !
  2. Am auzit la stiri ca a fost gasit un barbat la gradina zoologica dezbracat, foarte urat cu spume la gura si imediat m-am gandit sa te intreb daca esti bine ! Astept raspuns !
  3. Cu ce ti-am gresit ? Ce nu ti-a convenit la mine ? De ce te porti asa ? Chiar nu mai insemn nimic pentru tine ? Scuze, dar acesta este un mesaj de 1 aprilie pentru pisica mea ! Crezi ca o voi pacali ?
  4. Exista cineva pe lumea asta caruia ii este foarte dor de tine, are nevoie de tine, se gandeste la tine, vrea sa fie cu tine si isi doreste sa-i fii mereu alaturi. Nu ai ghicit inca cine este ? Este catelusa vecinului de la etajul 2 !
  5. Iubitul meu drag, doresc sa-ti dau o veste: SUNT INSARCINATA cu noi atributii la servici. Sper sa-mi dea si marire de salariu !
  6. Esti extraordinar de frumos, cel mai inteligent, foarte aratos, un adevarat star in societate, stii sa joci femeile pe degete, stii sa spui cele mai bune glume si sa fii foarte interesant, esti tot ce isi poate dori o femeie. Totusi sa nu uiti ca azi este 1 aprilie. Te-am pacalit !

Sa stiti ca nu este tot. Mai avem cateva idei:
1. Lipeste o fisa sau o bancnota pe jos la intrarea in clasa! O sa fii surprins cati or sa se aplece sa o ridice!

2. O pacaleala mai veche, dar care merge tot timpul, este sa schimbi zaharul cu sarea.

3. Intr-o cutie cu lapte adauga colorant alimentar. Nu este toxic si ii va speria pe cei care vor vrea sa-l consume!

4. Pe 1 Aprilie poti sa bagi in cutia postala a prietenilor o scrisoare facuta frumos (stampilata) prin care sa-i anuntati ca vor fi deconectati de la reteaua electrica pentru reparatii timp de 2-3 luni.

5. Tot pe 1 Aprilie poti sa bagi in cutia postala a prietenilor o scrisoare facuta frumos (stampilata) prin care sa-i anuntati ca fiica/ fiul lor va fi exmatriculat intr-o saptamana si ca sunt obligati sa se prezinte la scoala in data de XX . XX . 2011 la ora XX pentru o sedinta cu directorul.

6. Schimba iala la usa.

7. Profita de faptul ca esti cizmar, croitor, it-st etc, si fa o farsa unui client care stii ca va gusta gluma :D, nascocind ca s-a intamplat ceva cu produsul lui in timp ce lucrai la el.
Mare atentie la ce farse va ganditi sa faceti de 1 Aprilie (Ziua Pacalelii), deoarece aceste glume de 1 aprilie este posibil sa nu se termine asa cum v-ati dorit.

Daca aveti si voi alte idei de farse pentru 1 Aprilie pe care sa le expuneti va asteptam comentariile cu drag.

Mai jos va punem la dispozitie cateva videoclipuri in care farsele de 1 aprilie nu au avut rezultatul asteptat, iar in cateva cazuri gluma s-a transformat intr-o adevarata tragedie.

Le-am catalogat ca fiind printre cele mai proaste glume facute de Ziua Pacalelii.

VIDEO FARSA CU FINAL NEASTEPTAT IN MALL
 


VIDEO GLUMA DE PROST GUST
 


VIDEO GLUMA APROAPE DE O TRAGEDIE

Articole recente:

Articole similare:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *