Mesaje,urari,felicitari si sms-uri de Sfantul Gheorghe

MESAJE DE SF GHEORGHE

FELICITARI DE SF GHEORGHE

URARI DE SFANTUL GHEORGHE

Sfantul Mucenic Gheorghe s-a nascut in Capadocia, intr-o familie crestina, si a trait in timpul domniei imparatului Diocletian.

Cei ce tin datina Crestin Ortodoxa sarbatoresc pe Sfantul Gheorghe pe data de 23 aprilie a fiecarui an.

Pe langa praznuirea Sfantului Mucenic Gheorghe romanii sarbatoresc cu mare fast si ziua de nume a tuturor celor care poarta numele de Gheorghe sau derivatii din acesta.

Daca doriti sa starniti un zambet de fericire pe fata tuturor celor care isi sarbatoresc numele de Gheorghe nu trebuie decat sa trimiteti un mesaj tuturor celor dragi ce poarta numele de Gheorghe.

Sunteti in pana de idei si nu va puteti concentra pentru a trimite un mesaj de Sfatul Gheorghe ?

Nici o problema. CIBOSTECA.ro vine in ajutorul vostru cu cateva idei de felicitari de Sfantul Gheorghe, urari de Sfantul Gheorghe, mesaje de Sfantul Gheorghe, sms-uri de Sfantul Gheorghe:

IDEI DE MESAJE, URARI SI FELICITARI DE SFANTUL GHEORGHE

Pentru ca astazi este o zi speciala pentru tine, ma alatur si eu celor ce-ti doresc din adancul sufletului sa ai parte numai de impliniri, satisfactii si multa sanatate. La multi ani!
Felicitari cu ocazia aceastei zile. Iti urez sa fii mereu sanatos, energic si plin de bucurie. La multi ani, George!
Iti urez “La multi ani” pentru ca porti acest nume si fie ca Sfantul Gheorghe, pe care il reprezinti, sa-si coboare ochii asupra ta si sa iti daruiasca fericirea dorita si linistea interioara.
Fie ca Dumnezeu sa decoreze fiecare raza de soare care ajunge la tine cu succes, fericire si prosperitate. La multi ani, Gheorghe!

Un cer albastru fara nori,
In calea ta sa fie,
Sa ai in viata numai flori,
Noroc si bucurie!
La Multi Ani, Gheorghe!

Cu ocazia zilei sfintisorului tau, iti doresc o ora de liniste, o zi senina, o saptamana de bucurii, o luna de impliniri, un an de prosperitate, un veac de sanatate, fericire si iubire. La multi ani!
Iti urez La multi ani, pentru ca porti acest nume si fie ca Sfantul Gheorghe pe care il reprezinti, sa-si coboare ochii asupra ta si sa iti daruiasca fericirea dorita si linistea interioara.”
A mai trecut un an si este aniversare ta, iti multumesc din suflet pentru ca ai desteptat in mine dorinta de a bea
E doar a ta, daca sti sa o pretuesti… eu ti-o daruiesc cu toata dragostea mea fata de tine, ai grija de ea, este doar a ta. Te iubesc si ti-o fac cadou de ziua ta
Un parintesc si, deci, cordial “La Multi Ani”, cu toate cele dorite, sanatate si binemeritata fericire!

Articole recente:

Articole similare:

1 comment for “Mesaje,urari,felicitari si sms-uri de Sfantul Gheorghe

  1. lucica
    30/01/2014 at 22:26

    puuuu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *